Mergi direct la conținut »
Cum a fost surprinsă Elena Udrea în mașină. Ce făcea în buricul Bucureștiului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Cum a fost surprinsă Elena Udrea în mașină. Ce făcea în buricul Bucureștiului

Cum a fost surprinsă Elena Udrea în mașină. Ce făcea în buricul Bucureștiului

Elena Udrea a fost fotografiată într-o ipostază cu totul neașteptată în weekend, în mașină, în centrul Capitalei. Elena Udrea, despre care s-a spus zilele acestea că ar fi însărcinată, a profitat de vremea frumoasă din București din acest weekend și a ieșit la plimbare.

De Dana Aramă,

Elena Udrea, care a fost Miss Adolescență în urmă cu ani, a fost surprinsă în mașină, în timp ce stărea cuminte la stop.

Aranjată ca la carte, așa cum face ori de câte ori iese în public, cu ochelari de soare la ochi, blonda a fost surprinsă la volan, pe Bulevardul Kiseleff, în timp ce stătea relaxată, în bătaia soarelui, încercând parcă să se încarce cu energie după o noapte agitată, cel mai probabil.

Imaginile cu Elena Udrea în buricul Bucureștiului în timp ce pare să fi ațipit în mașină au fost făcute publice de jurnalistul Vlad Petreanu.

„Dar cine face nani pe Kiseleff, la volan, sâmbăta dimineața? Cine-cine-cine?”, a comentat acesta.


Citește și: VIDEO/Poveste de viață. Cristian Dumitrescu a ajuns la vârf, dar s-a întors la rădăcini: din laboratorul secret al IBM, la ograda cu găini!


 

 
 
Close
Închide