MENIU CAUTĂ

Cum îți poți renova casa în sezonul rece? 4 lucruri de care să ții cont

Distribuie

Dacă ai un proiect de renovare sau o casă în construcție și nu pare că vei încheia lucrările până la venirea iernii, schimbarea vremii nu ar trebui să te oprească din a lucra în continuare.

Pe piață există materiale de construcții ”de iarnă” (mortar rapid, adeziv pentru polistiren), care pot fi utilizate la temperaturi joase, de până la -5 °C, dar aceasta nu este singura veste bună pentru persoanele care vor lucra la casă și în sezonul rece.

Iată câteva alte motive pentru care nu este necesar să întrerupi lucrările iarna:

  1. Iarna este un sezon lent pentru majoritatea constructorilor, dar și pentru magazinele de materiale de construcții și finisaje. Asta înseamnă că poți obține un preț bun pentru manoperă și pentru materialele necesare. În plus, sunt mai multe șanse decât în timpul verii ca cei mai buni meșteri să fie liberi de contract.
  2. Îți rămân bani pentru redecorare. O reamenajare rapidă poate include vopsirea ușilor, schimbarea corpurilor de iluminat, înlocuirea draperiilor și a huselor pentru canapele și fotolii, reorganizarea rafturilor.
  3. Este un bun moment să renovezi interiorul – să zugrăvești, să înlocuiești parchetul, să reamenajezi baia sau bucătăria, dar tot acum te poți ocupa și de renovarea subsolului sau a podului. Dacă se lucrează în încăperi neîncălzite, poți asigura căldura necesară cu ajutorul unor tunuri de caldura, care pot fi închiriate pentru o anumită perioadă de timp.
  4. Dacă plănuiești să vinzi sau să-ți închiriezi casa, este, de asemenea, un moment bun să îi aduci îmbunătățiri acum. În acest fel, o poți scoate pe piață în cel mai bun sezon pentru vânzări, adică primăvara.

Sursa foto: Shutterstock.com

(P) Articol realizat impreuna cu dezumidificam.ro

Comentarii