12 Oct. 2017 18:29 , de Valentina Postelnicu

Cum a reacționat Dragnea la declarația lui Iohannis că ar putea să nu mai pună premier PSD, dacă pică și acest Guvern: ”Aoleo!”

Distribuie

Cum a reacționat Dragnea la declarația lui IOhannis că ar putea să nu mai pună premier PSD, dacă pică și acest guvern: Aoleo!, a spus președintele PSD, la sediul partidului din Băneasa, unde a avut o discuție privată cu premierul Mihai Tudose, înainte de ședința Comitetului Executiv Național.

Președintele PSD a fost întrebat, la plecarea din sediul PSD, cum comentează declarația președintelui Klaus Iohannis, care a afirmat, la Craiova, în cursul dimineții, că dacă și Guvernul Tudose pică, atunci se va gândi serios dacă nu cumva PSD nu poate guverna și nu va mai pune un alt premier de la acest partid. 'Aoleo!', a răspuns Dragnea, în timp ce urca în mașină.

Președintele Klaus Iohannis spune că dacă și Guvernul Tudose ar cădea atunci ar trebui să-și pună întrebarea, la modul extrem de serios', dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Iohannis a menționat însă că, deocamdată, nu există această situație.

Întrebat, joi, la Craiova, dacă ar mai nominaliza un premier PSD în cazul în care Mihai Tudose ar demisiona, președintele Klaus Iohannis a răspuns: „Trebuie să fim foarte serioși aici. Dacă și acest guvern ar cădea, atunci cu siguranță ar trebui să îmi pun întrebarea, la modul extrem de serios, dacă PSD ar mai avea capacitatea să guverneze. Deocamdată, nu suntem în această situație'.

Citește și: VIDEO / 'Dosarul' TAROM, episodul 4. Managementul dezastrului: Costurile în aer, încasările la pământ

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii