MENIU CAUTĂ

Cum să devii o femeie de succes – explicații oferite pas cu pas în cartea „Manualul femeii de succes”

Distribuie

În zilele noastre, viața a devenit atât de agitată, încât rareori ne mai găsim timp pentru noi înșine. Îndeosebi femeile, din unele puncte de vedere mai sensibile decât bărbații, iar privind din alte perspective – mult mai puternice, se complac în situații ce nu ar trebui să le plafoneze, să le limiteze orizonturile și să le blocheze efectiv dezvoltarea pe plan personal.

Provocările sunt multe: pentru a fi o femeie de succes e nevoie să ai atât o relație de dragoste împlinită, cât și o carieră de succes; trebuie să ai un corp perfect, dar și o frumusețe care să fie perpetuată și menținută; trebuie să ai mentalitatea potrivită, dar să nu neglijezi nici terapia pentru suflet. Cu atâtea lucruri de îndeplinit, cum poate o femeie să devină una de succes? „Secretul” poate că nu e de fapt tocmai un mister.

Andra Olarean – despre care se pot afla mai multe informatii pe blogul andraolarean.ro – se pare că a descoperit însă care sunt elementele care, combinate într-un mod armonios, pot să ducă orice femeie pe calea către succes, către visuri îndeplinite. În cartea „Manualul femeii de succes” pe care o va lansa în curând sunt expuse punctual, pas cu pas și foarte bine detaliat toate acele „secrete” care pot să transforme orice femeie care consideră că nu mai are nicio șansă, în una de succes.

Manualul femeii de succes – o privire din culise

„Atât blogul, cât și cartea la care am lucrat și pe care urmează să o lansez în curând au fost create pentru a le susține și a le încuraja pe acele femei care vor să își mențină fericirea și prosperitatea atât acasă, cât și la job.” – declară autoarea.

Ce înseamnă să fii o femeie de succes? Care este rețeta succesului? Ce trebuie să faci, ca femeie, pentru a-ți putea îndeplini visurile? Poate să pară ceva foarte greu, dacă nu imposibil de realizat. Totuși, se poate.

O privire „din culise” ne prezintă câteva idei cuprinse în cartea „Manualul femeii de succes”.

Cum o femeie de succes trebuie să fie împlinită pe toate planurile, trebuie să aibă atât o carieră înfloritoare, cât și o viață sentimentală pe măsură. Nu există succes dacă balanța înclină mai mult către unul dintre aceste aspecte, întrucât viața sentimentală cu probleme își răsfrânge efectele asupra carierei și viceversa – problemele și provocările întâmpinate la job, odată ce sunt aduse acasă, au o influență negativă asupra vieții sentimentale.

Pentru a echilibra balanța, aceste două subiecte sunt tratate în cadrul cărții „Manualul femeii de succes”. De asemenea, după cum menționam anterior, așteptările sunt uneori foarte mari. Pentru a fi de succes ai nevoie de asemenea și de atuuri personale. Un corp îngrijit, o vestimentație pe măsură, un regim alimentar echilibrat, sportul inclus în rutina zilnică se numără de asemenea printre „detaliile” sau „cărămizile” ce construiesc, treptat, acel edificiu numit succes.

Nu în cele din urmă, toate acestea nu ar fi posibile dacă nu ar exista mentalitatea potrivită. Acest lucru implică autocunoaștere, un mindset potrivit și în același timp găsirea unei terapii care să hrănească de asemenea și sufletul. Echilibrul perfect ce ajunge în cele din urmă să aducă succesul este obținut tratând fiecare dintre aceste aspecte în parte, după cum menționează autoarea Andra Olarean.

O carte pentru minte, trup și suflet, „Manualul femeii de succes” poate fi acel reper pe care să se bazeze cele care vor să elimine orice bariere și provocări din viața lor. Doritoarele se pot ține la curent cu informații despre carte și lansarea acesteia, programată în viitorul apropiat, cercetând blogul andraolarean.ro.

Comentarii