Asigură-te că poziționezi camera corect

O mulțime de smartphoneuri sunt dotate cu camere excelente, iar Huawei îți oferă unele dintre cele mai bune soluții de pe piață, datorită parteneriatului pe care îl are cu Leica. Vrei să faci selfieuri ca un profesionist? Nimic mai simplu: asigură-te că poziționezi bine camera foto. Pentru ca rezultatele să fie cele mai bune, este indicat s-o ții cât mai departe de tine. Un selfie-stick îți va fi de mare ajutor. Dacă nu îl ai, întinde brațul cât de mult poți. Imaginea nu va mai ieși distorsionată. 

Un alt sfat este să poziționezi camera puțin deasupra ta, iar fotografiile vor arăta cu siguranță mai bine. Excepția de la regulă o reprezintă pozele pe care le faci în oglindă și unde este necesar să poziționezi telefonul la nivelul bazinului, pentru ca mai apoi să-l poți scoate din imagine. 

Folosește-te de regulile specialiștilor

Lumina este extrem de importantă atunci când vine vorba de fotografie, iar principiul se aplică și atunci când te pozezi cu telefonul. Răsăritul și apusul sunt perioadele zilei în care poți obține cele mai spectaculoase rezultate. În plină zi, când soarele arde puternic, vei avea parte de mai multe umbre. Atunci când te fotografiezi în interior, încearcă să te miști cât mai puțin și să profiți de orice sursă de lumină pe care o ai la dispoziție. 

Gândește-te și la compoziție, la ce mesaj îți dorești să transmită fotografia ta. Trebuie să te preocupe poziția în care apari, dar și fundalul și să te asiguri că totul este clar pentru cel care îți vede poza. Va trebui să iei în considerare și regula treimilor, iar ca să o aplici va trebui doar să îți activezi din opțiunile telefonului grila foto. Elementele cheie ale pozei tale vor fi amplasate la intersecțiile liniilor. 

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Învață să editezi fotografiile și zâmbește

O mulțime de programe de editare foto au și varianta pentru mobil, iar folosirea lor îți va îmbunătăți rezultatele. Chiar și simpla reglare a contrastului sau a luminozității poate face diferența. Bineînțeles, poți merge și la alt nivel: să scoți petele de pe față, să albești dinții și așa mai departe. Totul ține doar de tine la acest capitol. 

Și nu uita să zâmbești! Toate sfaturile de mai sus sunt inutile, dacă uiți să faci acest lucru. Este momentul tău de strălucire, iar o fotografie în care vei apărea cu zâmbetul pe buze va fi cu siguranță una foarte bună și va primi o mulțime de like-uri. 

Sursa foto: unsplash.com/Duri from Mocup

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism