MENIU CAUTĂ

Cum va fi vremea luni, 15 aprilie. Zonele din țară în care va ploua

Distribuie

Meteorologii spun că, luni, cerul va fi variabil, însă norii își vor face apariția mai mult în sud-vestul, sudul și sud-estul țării, unde temporar va mai ploua.

Alerta meteo de ploi este valabilă până luni dimineaţă, la ora 10:00. Vom scăpa de umbrele în primele două ale săptămânii, însă ploile revin miercuri și joi.

Vremea în București

Vremea se va menține rece pentru această perioadă, însă se va ameliora în privința precipitațiilor. În cursul zilei, cerul va avea unele înnorări. Vântul va prezenta ușoare intensificări, ia apoi se va degaja, conform Mediafax.

Temperatura maximă va fi de 13-14 grade, iar cea minimă de 3-5 grade.

Prognoza meteo în țară

Cerul va fi variabil, mai mult noros în sud-vest, sud şi sud-est unde temporar va mai ploua. În Oltenia și Dobrogea, se vor acumula cantități de apă ce vor depăși, pe arii restrânse, 15 litri pe metrul pătrat.

La munte, la altitudini de peste 1700 metri, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va avea temporar intensificări în Muntenia, Dobrogea, Moldova şi pe crestele montane, cu rafale în general între 55 şi 60 km/h şi va sufla slab şi moderat în restul teritoriului.

Temperaturile minime se vor situa între -2 şi 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni, unde izolat se va semnala brumă.

Aflați cum va fi vremea de Florii.


Citește și:

Guvernul Dăncilă insistă cu nominalizarea lui Viorel Ştefan la Curtea Europeană de Conturi, o funcție cu un salariu brut de 22.000 de euro lunar, dar pentru care nu are experiență! Parlamentul European nu îl vrea


 

Comentarii