Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Cumpănaşu şi-a depus candidatura la prezidenţiale. A strâns peste 230.000 de semnături

Cumpănaşu şi-a depus candidatura la prezidenţiale. A strâns peste 230.000 de semnături

Alexandru Cumpănaşu şi-a depus, duminică, la BEC, candidatura la alegerile prezidenţiale. El a reuşit să strângă peste 230.000 de semnături.

De Andrei Stanca,

„Am depus la BEC peste 230.000 de semnături şi aşteptăm răspunsul celor de la BEC. Din punctul meu de vedere cred că România are o singură şansă de aici înainte. Infracţionalitatea este una care ar trebui să ne pună pe gânduri. Câţi copii trebuie să mai moară, câte fete trebuie să mai fie răpite ca românii să se trezească?”, a declarat Cumpănașu, în fața sediului BEC, conform Mediafax.

Acsta a promis că va veni cu noi dezvăluiri despre clanurile mafiote din România care răpesc fetele.

”Cred că românii s-au trezit şi cred sincer că astăzi cei care au instituţii în subordine nu au făcut nimic pentur a afla în două luni de zile despre Alexandra, Luiza sau copilul ăsta care astăzi a decedat violată. Oare câte lucruri trebuie să se mai întâmple pentru ca acest sistem să fie dărâmat? În zilele următoare voi veni cu dezvăluiri despre clanurile mafiotice din România, clanurile politice, clanurile care răpesc fetele. Mai ales voi lupta pentru sănătatea şi siguranţa familiilor şi copiilor”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

El a adăugat că preşedintele României are obligaţia de a convoca lunar CSAT-ul pentru a se ocupa de combaterea drogurilor şi a traficului de persoane.

„Eu cred că preşedintele României are obligaţia ca măcar o dată pe lună să constituie la nivelul CSAT un departament anti-mafie care să se ocupe de combaterea drogurilor, traficului de persoane şi a oricărei infracţiune care aduce atingere familiilor, copiilor, oamenilor, Preşedintele poate să facă asta, dar trebuie să vrea”, a afirmat Cumpănaşu.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, candidează la prezidenţiale ca independent.

Foto: Eli Driu

Close
Închide
  Close