Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Secretul fericirii dezvăluit de cuplul care sărbătorește de 75 de ani Ziua Îndrăgostiților împreună

Secretul fericirii dezvăluit de cuplul care sărbătorește de 75 de ani Ziua Îndrăgostiților împreună

Un cuplu de britanici în vârstă de 95 de ani sărbătorește anul acesta cea de-a 75-a zi de Sfântul Valentin împreună. Căsătoriți în 1943, cei doi au sărbătorit de Crăciun nunta de diamant, scrie Independent.

James și Cecilia Marsh s-au căsătorit chiar în ziua de Crăciun și se amuză și acum, după 75 de ani, că nu au cum să uite aniversarea. James povestește că a fost extrem de mândru atunci când a plecat de la mina de cărbune din Welsh, unde a fost trimis în timpul războiului, cu motocicleta pentru a se căsători cu femeia care îi va fi alături toată viața.

În timp ce se pregăteau pentru a 75-a Ziua Îndrăgostiților împreună, Cecilia a declarat că secretul căsniciei lor a constat în comunicare și faptul că au lucrat întotdeauna „împreună” pentru a aborda vremurile grele.

Ea a spus: „Nu m-am gândit niciodată că James și cu mine vom fi încă împreună după atâta timp, mai ales după ce a fost trimis în mină în timpul războiului”. Ea a adăugat că „Și după 75 de ani, este același bărbat cu care m-am căsătorit și suntem și azi la fel de îndrăgostiți ca în ziua nunții noastre”.

James și Cecilia au sărbătorit aniversarea a 75 de ani de căsnicie în ziua de Crăciun și au spus că sunt recunoscători pentru că au o familie mare.

„După ce ne-am căsătorit, am avut uneori probleme cu banii, dar am reușit să realizăm o casă decentă în care să ne creștem copiii. Viața înseamnă mai mult decât bani. Nu trebuie să faci cumpărături extravagante pentru a fi fericit. Este suficient să ajungi acasă după o zi la muncă și să găsești o masă caldă”, spune James.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Legat de Ziua Îndrăgostiților, Cecilia spune că nu mai sărbătoresc cu fast, deși în trecut obișnuiau să-și dea flori, ciocolată și mici cadouri.

Anul acesta, cei doi și-au realizat felicitări unul altuia, fiind ajutați de personalul casei de îngrijire a persoanelor vârstnice Bupa Abbotsleigh Mews din Sidcup, în sud-estul Londrei, unde trăiesc acum.

Ei au plantat, de asemenea, un tufiș de trandafiri în grădină pentru marca nunta de diamant.

Cuplul are trei copii, șapte nepoți și 10 strănepoți.

„Dacă vezi că familia ta este fericită și mulțumită, atunci ești și tu fericit. Oamenii din generația noastră nu au cerut mult de la viață, eram mulțumiți cu ceea ce aveam”, este concluzia trasă de Cecilia după 75 de ani de căsnicie.


Citește și: 

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!


 

Close
Închide
  Close