MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Cutremur cu magnitudinea de 6,2 în apropiere de Fiji

Distribuie

Cutremur cu o magnitudine de 6.2 a avut loc la 260 km Sud-Este de Lambasa, Fiji, la ora locală 08:12 duminică, a anunțat Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite.

Epicentrul seismului cu o adâncime de 567,38 km a fost stabilit la 17,8313 grade latitudine sudică și 178,662 grade longitudine vestică, potrivit china.org.cn.

Potrivit Serviciuliul de prospectare geologică al Statelor Unite epicentrul cutremurului a fost situat la 260 de km de orașul Labasa. Din primele informații, nu există victime în urma seismului.

Anul trecut, în luna august, un cutremur cu magnitudinea 8.2 pe scara Richter a lovit insulele Fiji și Tonga, aflate în Pacific. Din fericire, seismul s-a produ la o adâncime de 560 de kilometri și nu a produs mari pagube.

Un alt seism a avut loc tot anul trecut, în luna septembrie. Seismul cu magnitudinea 7,8 pe scara Richter s-a produs la 101 km față de Suva, cel mai mare oraș din Republica Fiji  și capitala acestui stat.

Foto: Twitter


Dosarul «Moscova 2» ne reamintește ce imens e Tezaurul României la valoarea de azi. Rușii ne-au sechestrat 10 miliarde $!


 

Comentarii