Mergi direct la conținut »
Cutremurul din Taiwan! Dezvoltatorul blocului de 17 etaje prăbușit a fost arestat! Peste 100 de persoane sunt încă dispărute: „Refuzăm să ne pierdem speranța”!
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Cutremurul din Taiwan! Dezvoltatorul blocului de 17 etaje prăbușit a fost arestat! Peste 100 de persoane sunt încă dispărute: „Refuzăm să ne pierdem speranța”!

Cutremurul din Taiwan! Dezvoltatorul blocului de 17 etaje prăbușit a fost arestat! Peste 100 de persoane sunt încă dispărute: „Refuzăm să ne pierdem speranța”!

De Andreea Ciocanel,

Numărul morților după cutremurul devastator de 6,4 grade pe scara Richter din Taiwan continuă să crească, iar peste 100 de oameni sunt dați în continuare dispăruți, familiile sperând că aceștia vor mai fi găsiți în viață. În plus, dezvoltatorul clădirii cu 17 etaje prăbușite în Tainan a fost arestat.

Dezvoltatorul clădirii cu 17 etaje din Tainan, care s-a prăbușit în timpul cutremurului de sâmbătă în dTaiwan, provocând moartea a cel puțin 40 de persoane, a fost arestat sub suspiciunea de omor prin imprudență, după ce procurorii emiseseră un mandat pe numele lui. Cutremurul s-a produs sâmbătă la ora locală 04.00, majoritatea morților înregistrându-se în blocul Wei-guan Golden Dragon Building din Tainan, în timp ce alte două persoane au murit în alte părți ale orașului. De asemenea, eforturile de salvare s-au concentrat asupra dărâmăturilor blocului de 17 etaje, în care 100 de persoane sunt date dispărute și se crede că ar fi îngropate sub moloz. Cu toate acestea, oamenii refuză să-și piardă speranță, potrivit CNN, și încă mai cred că își vor mai găsi rudele în viață, asta cu atât mai mult, cu cât echipele de salvare au reușit să mai scoată de sub ruine persoane în viață. După cutremur au fost formulate mai multe întrebări asupra calității construcției și în special a calității materialelor utilizate.

Close
Închide
  Close