MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Dacian Cioloș depune a doua plângere la CNA după emisiunea „Viața satului” cu Liviu Dragnea

Distribuie

Dacian Cioloș a anunțat a doua plângere la Consiliul Național al Audiovizualului împotriva emisiunii „Viața satului” de la TVR. Aceasta l-a avut pentru a doua oară ca invitat pe Liviu Dragnea iar liderul PLUS consideră că i-a făcut campanie electorală mascată, cu promisiuni către agricultori.

Dacian Cioloș a anunțat pe Facebook că va depune reclamația la CNA, așa cum a făcut-o și prima dată, în același context.

Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte PSD, a folosit astăzi pentru a doua oară în ultimele săptămâni emisiunea „Viaţa Satului” de la TVR pentru a-şi face campanie electorală mascată din bani publici. Campania cu noi promisiuni de propagandă PSD pentru agricultori a fost difuzată pe un spaţiu de emisie folosit ilegal – pentru că „Viaţa Satului” nu este o emisiune de dezbateri şi promovare electorală. După prima emisiune, am făcut plângere la CNA, însă iată că Liviu Dragnea e deja recidivist şi vom mai face una, pentru că îmi amintesc cum TVR foloseşte un dublu standard”, a scris Dacian Cioloş, duminică, potrivit Agerpres.

Potrivit liderului PLUS „în campania electorală din 2016, TVR a oprit de la difuzare o emisiune „Viaţa Satului”” la care el a participat în calitate de prim-ministru independent „motivând cu ‘evitarea oricăror interpretări în campania electorală'”, deşi el nu era competitor electoral. „Din păcate, televiziunea publică a derapat, de această dată, grav în braţele PSD şi ale lui Liviu Dragnea”, consideră Dacian Cioloş.


Citește și: „Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Albert Ignatenko le transmite oamenilor “capacitățile de clarviziune”
Comentarii