De Mihai Niculescu,

Dacian Cioloș a anunțat pe Facebook că va depune reclamația la CNA, așa cum a făcut-o și prima dată, în același context.

Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte PSD, a folosit astăzi pentru a doua oară în ultimele săptămâni emisiunea „Viaţa Satului” de la TVR pentru a-şi face campanie electorală mascată din bani publici. Campania cu noi promisiuni de propagandă PSD pentru agricultori a fost difuzată pe un spaţiu de emisie folosit ilegal – pentru că „Viaţa Satului” nu este o emisiune de dezbateri şi promovare electorală. După prima emisiune, am făcut plângere la CNA, însă iată că Liviu Dragnea e deja recidivist şi vom mai face una, pentru că îmi amintesc cum TVR foloseşte un dublu standard”, a scris Dacian Cioloş, duminică, potrivit Agerpres.

Potrivit liderului PLUS „în campania electorală din 2016, TVR a oprit de la difuzare o emisiune „Viaţa Satului”” la care el a participat în calitate de prim-ministru independent „motivând cu ‘evitarea oricăror interpretări în campania electorală'”, deşi el nu era competitor electoral. „Din păcate, televiziunea publică a derapat, de această dată, grav în braţele PSD şi ale lui Liviu Dragnea”, consideră Dacian Cioloş.


Citește și: „Adriana Nedelea LA FIX” | Medicii din Spitalul Județean Târgoviște, trimiși de manager la mitingul PSD de duminică. Managerul: „Ar trebui ca să mai și mulțumim!”


 

Cristian Tudor Popescu, reacție ZDROBITOARE la adresa lui Mario Iorgulescu
GSP.RO

Cristian Tudor Popescu, reacție ZDROBITOARE la adresa lui Mario Iorgulescu

Horoscop 15 septembrie 2019. Zi pe muchie de cuțit pentru această zodie! Ce se întâmplă cu banii
HOROSCOP

Horoscop 15 septembrie 2019. Zi pe muchie de cuțit pentru această zodie! Ce se întâmplă cu banii