Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dana, soţia lui Dinu Patriciu, ÎMPIETRITĂ DE DURERE, LA BRAŢUL FIULUI, LA ÎNMORMÂNTARE | FOTO

Dana, soţia lui Dinu Patriciu, ÎMPIETRITĂ DE DURERE, LA BRAŢUL FIULUI, LA ÎNMORMÂNTARE | FOTO

De Madalina Ciodaru Burada,

După ce a fost şi la priveghi, soţia lui Dinu Patriciu a mers la înmormântare la braţul fiului ei, Andrei Ştefan, şi şi-a ascuns privirea tristă în spatele unor ochelari mari de soare. Îmbrăcată într-o rochie neagră, purtând bijuterii discrete, Dana a intrat pe poarta cimitirului Bellu cu ochii în pământ, dându-şi de gol durerea pentru pierderea celui care i-a fost soţ, în ciuda problemelor care au existat în trecut.
Mai mult, după slujba din capelă, înainte ca sicriul să fie scos şi dus spre groapă, Dana a avut nevoie şi mai mult de susţinerea fiului. Palidă la faţă şi slăbită, Dana a fost susţinută de Andrei, care a ţinut-o strâns de mână, pentru a o ajuta să păşească.
Dana Patriciu, soţia omului de afaceri Dinu Patriciu, decedat în urmă cu opt zile într-un spital din Londra,a anunţat zilele trecute, prin avocaţii săi, că nu are de gând să renunţe la procesul de partaj şi, implicit, la jumătate din averea pe care ea a evaluat- o la peste 2,3 miliarde de euro.
Cu doar două zile înainte de a-l îngropa, nevasta lui Dinu Patriciu şi-a trimis avocaţii la Judecătoria Buftea, acolo unde juriştii s-au confruntat cu apărătorii defunctului.
Deşi ar fi avut posibilitatea să renunţe la proces şi să aştepte deschiderea testamentului lăsat de omul de afaceri, consoarta de care acesta nu s-a putut despărţi legal înainte de a trece la cele veşnice şi-a mandatat apărătorii să continue demersurile de împărţire a averii agoniste în timpul căsniciei cu Dinu, chiar dacă are de plătit în continuare sume uriaşe drept taxe de timbru, care în total se ridică la peste 17 milioane de euro.
Dinu Patriciu a fost înmormântat astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei şi prietenii apropiaţi.
Omul de afaceri Dinu Patriciu a decedat pe 19 august într-un spital din Londra, în urma unei infecţii pulmonare. Pe 3 august împlinise 64 de ani.
Fotografii: Vlad Chirea
 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close