MENIU CAUTĂ
23 Dec. 2017 18:04

De la Covfefe la Hollyweed – cele mai bizare știri care au făcut înconjurul lumii, în 2017

Distribuie

Anul 2017 nu a fost lipsit de știri bizare. De la mesajul bizar transmis de Donald Trump, la Hollyweed - agenția Reuters trece în revistă câteva dintre cele mai inedite știri care au prezentat interes în acest an.

Stilul lui Donald Trump l-a menținut pe liderul de la Casa Albă încontinuu în atenția întregii lumi. Nu de puține ori, însă, aceasta a stârnit controverse cu mesajele sale pe Twitter. Unul dintre cele mai discutate mesaje a fost cel în care a scris „covfefe”. Mesajul a fost dezbătut intens, deoarece acest cuvânt… nu există. Astfel, mulți s-au întrebat ce anume a vrut să scrie, de fapt, președintele american.

O altă știre bizară din Statele Unite a venit chiar în prima zi a anului 2017. Locuitorii orașului Los Angeles au descoperit, pe 1 ianuarie, că celebrul semn Hollywood a fost vandalizat și transformat în … Holyweed. A fost probabil o referință la faptul că statul California a legalizat marijuana.


Animalele au fost și ele în centrul atenției, notează Reuters. Milioane de oameni au urmărit online cum girafa April dă naștere unui pui. De altfel, girafa April se află și în topul celor mai frecvente căutări pe Google din 2018. Totodată, o molie a ajuns și ea în atenție, căci a fost boteazată … Donald Trump. Motivul? Are o coafură' care amintește de cea a președintelui american.


Citește și: REPORTAJ/N-au vrut PS4 și smartphone de Crăciun, ci șosete, haine, jucării și dulciuri. Scrisorile copiilor sărmani către Moș Crăciun| FOTO/VIDEO


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii