Mergi direct la conținut »
Decizia luată de fetele lui Vadim Tudor, la patru ani de la moartea lui. „Nu-i plăcea să recunoască”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Decizia luată de fetele lui Vadim Tudor, la patru ani de la moartea lui. „Nu-i plăcea să recunoască”

Decizia luată de fetele lui Vadim Tudor, la patru ani de la moartea lui. „Nu-i plăcea să recunoască”

La patru ani de la moartea lui Vadim Tudor, fetele acestuia au decis să reediteze ultima carte a acestuia, un volum de poezii, pe care politicianul nu a mai apucat să-l promoveze.

De Livia Lixandru,

„În luna noiembrie tata ar fi făcut 70 de ani, nu știu dacă e o vârstă la care și-ar fi dorit să ajungă. El oarecum fugea de ani. Nu-i plăcea să recunoască faptul că înaintează în vârstă. În luna noiembrie vreau să scot pe piață o carte, ultima lui carte, reeditată, a publicat-o, dar nu a apucat să o promoveze.

Este un volum de poezii și îmi doresc să ajungă la cât mai mulți oameni. Acolo sunt poezii mai de suflet, poezii pentru oameni bolnavi, oameni din închisori, bătrâni din azil, sigur o să vă placă”, a declarat Lidia, la Star Matinal de Weekend, potrivit Spynews.

La rândul său, fiica cea mică, Eugenia, spune că îi simte prezența tatălui său întotdeauna.

„Noi tot ce facem, ne gândim mai întâi dacă tatei i-ar fi plăcut, ce ar fi zic, cum ar fi reacționat. Eu îi cer și lui ajutorul. Eu simt că tot timpul este lângă noi, dacă nu aș gândi așa, cred că aș lua-o razna, n-aș putea să suport faptul că nu mai este fizic lângă noi”, a spus Eugenia în cadrul aceleiași emisiuni.

Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață pe 14 septembrie 2015, la vârsta de 65 de ani.

Close
Închide
  Close