„L-am întrebat pe domnul director dacă i se pare normală atitudinea operatorului STS faţă de Alexandra şi nu vă pot spune decât ce a spus dânsul – din punctul meu de vedere, acea femeie nu mai are ce căuta în acel sistem, dar domnul director al STS mi-a spus doar atât: că îşi doreşte să fi avut un alt ton, chiar dacă profesional şi-a făcut treaba în cadrul serviciului. Din punctul dânsului de vedere tonul avut cu Alexandra a fost unul nepotrivit”, a declarat Alexandru Cumpănaşu, la ieşirea din sediul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), potrivit Mediafax.

Potrivit acestuia, directorul interimar STS i-a explicat procedura gestionării apelurilor de urgenţă şi, în viziunea lui Cumpănaşu, acesta ar fi înţeles că operatorii „trebuie să empatizeze” cu cei care apelează la 112.

„Oamenii de acolo care lucrează nu sunt suficient de pregătiţi, trebuie să aibă o pregătire din punct de vedere emoţional, de înţelegere a problemelor, de competenţă, nu numai a apăsa pe butoane şi a redirecţiona. (..) Oamenii care sună sună acolo cu necazuri nu pentru a fi trimişi la plimbare”, a mai spus unchiul Alexandrei.

Gheorghe Dincă a început să comunice cu procurorii

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat că le-ar fi violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a început să comunice cu procurorii, au precizat surse apropiate anchetei pentru Antena3. Bărbatul le-ar fi povestit anchetatorilor despre perioada în care a locuit în Italia și ce a făcut acolo de-a lungul timpului. Cât timp a discutat cu anchetatorii, Gheorghe Dincă a avut o atitudine calmă, fără să se enerveze, conform Antena3.

Citeşte şi:

Un bărbat bolnav de cancer a lovit un tânăr pe o trecere de pietoni din Reşiţa

Cazul Caracal | Cumpănașu arată fișa în care poliția a scris „plecare voluntară”, deși Alexandra declarase că a fost răpită

Tatăl Alexandrei Măceșanu, scrisoare publică: Noi credem în continuare în autorități că vor reuși să ne găsească fata și adevărul

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”