Mergi direct la conținut »
”Demiterea Gabrielei Firea din fruntea organizației PSD București este o necesitate”. Petiție lansată pentru debarcarea Primarului General
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > ”Demiterea Gabrielei Firea din fruntea organizației PSD București este o necesitate”. Petiție lansată pentru debarcarea Primarului General

”Demiterea Gabrielei Firea din fruntea organizației PSD București este o necesitate”. Petiție lansată pentru debarcarea Primarului General

”Demiterea Gabrielei Firea din fruntea organizației PSD București este o necesitate”, consideră consilierul PSD Orlando Culea, care a lansat o petiție în acess sens. Inițiatorul petiției este consilierul general PSD, cel care a condus majoritatea ședințelor Consiliului General al Capitalei. Orlando Culea cere organizarea urgentă de alegeri în Organizația București a PSD.

De Mihai Niculescu,

“Această petiţie este scrisă şi semnată de mine, e iniţiativa mea prin care solicit de urgenţă conducerii PSD să organizeze alegeri la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti pentru schimbarea actualei conduceri, întrucât consider că este afectată imaginea partidului prin acţiunile pe care primarul general le-a întreprins (…). Eu nu sunt dispus ca partidul să deconteze aceste eşecuri”, a declarat Culea, potrivit g4media.ro.

“Demiterea doamnei Gabriela Firea nu mai este o opţiune, ci o necesitate. (…) Dragi colegi! Situaţia actuală din cadrul Organizaţiei PSD Bucureşti impune luarea unei decizii imediate în legătură cu conducerea. Trebuie să reflectăm şi să luăm atitudine. Nu s-a făcut nimic. Este grav şi ruşinos. Aceste eşecuri sunt decontate de partid. Nu este normal. Bucureştenii nu au votat pentru vouchere şi concerte săptămânale, pe bani publici. Lansez această petiţie, prin care solicit conducerii PSD organizarea urgentă de alegeri la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti. Schimbarea actualei conduceri este necesară pentru a putea duce la îndeplinire programul de guvernare locală pe care partidul nostru şi l-a asumat în campanie. Vă aştept, dragi colegi, să semnăm împreună această petiţie (…) pentru un management profesional la nivelul Organizaţiei PSD Bucureşti şi al Primăriei Municipiului Bucureşti! Semnaţi pentru oraşul nostru!”, se arată în documentul adresat de Orlando Culea colegilor săi din PSD Bucureşti.

După ce Gabriela Firea a cerut demisia președintelui PSD Liviu Dragnea, primarul general a pierdut majoritatea în Consiliul General.


VIDEO | De la 7 grade afară la 32 de grade în metrou! Metrorex ține peste o jumătate de milion de oameni în condiții de Sahara!


 

Close
Închide
  Close