Mergi direct la conținut »
BMW-ul lui Dragnea, detalii exacte. Cât a costat bolidul de lux și ce mai are în garaj!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

BMW-ul lui Dragnea, detalii exacte. Cât a costat bolidul de lux și ce mai are în garaj!

Mașina de lux cu care Liviu Dragnea a fost surprins circulând de 1 mai a fost cumpărat de la reprezentanță cu suma de 130.000 de euro și a fost fabricat în 2015. Are 320 de cai putere și un motor de 3.000 cc, un adevărat monstru pe șosele. Detaliile exacte vin chiar de la dealerul care a vândut mașina, un BMW 740.

De Mihai Niculescu,

Automobilul nu apare în declarația de avere a liderului PSD, pentru simplul motiv că a fost cumpărat de fiul său în numele unei firme la care este acţionar majoritar, au declarat pentru G4Media.ro surse din reprezentanţa auto care l-a vîndut.

Sute de mii de euro în garaj

Potrivit dealerului BMW Proleasing Motors Ploiești, limuzina lui Dragnea a fost adusă în showroom în martie 2016 și cumpărată de fiul său, Valentin. Data exactă a livrării a fost 12 martie 2016, orele 12.00. iar mașina a costat în jur de 130.00 de euro, în funcție de dotările opționale.

Fiul lui Dragnea pare să fie pasionat de această marcă

Fiul lui Dragnea pare să fie pasionat de această marcă

Mai mult decât atât, fiul lui Liviu Dragnea a mai achiziționat de la Proleasing Motors Ploiești și un BMW X6 M de culoare albastră, care a costat inițial 148.000 euro. Fiul liderului PSD a mai plătit alți 35.000 de euro pentru dotări suplimentare și update-uri. Mașina a fost revândută câteva luni mai târziu, pentru suma de 100.000 euro.

Potrivit sursei citate, fiul lui Dragnea a mai cumpărat un BMW seria 5. Liviu Dragnea nu a putut fi contactat pentru a-și spune punctul de vedere.

Close
Închide
  Close