Mergi direct la conținut »
Deţinutul de la Penitenciarul Focşani, care a evadat în timp ce se afla la muncă, a fost prins
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Deţinutul de la Penitenciarul Focşani, care a evadat în timp ce se afla la muncă, a fost prins

Deţinutul de la Penitenciarul Focşani, care a evadat în timp ce se afla la muncă, a fost prins

Bărbatul fusese încarcerat în urma unei condamnări definitive pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi trebuia să fie eliberat anul următor. Deținutul, încarcerat la Penitenciarul Focşani care a evadat în timp ce se afla la muncă pe raza localităţii Dumbrăviţa, a fost reţinut de poliţişti la Bilieşti şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, a informat instituţia.

„Deţinutul a fost identificat de poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti, pe raza comunei Bilieşti şi a fost condus la sediul IPJ Vrancea. Ulterior, acesta va fi depus în Penitenciarul Focşani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, potrivit Agerpres.

„În legătură cu fapta săvârşită va fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea. De asemenea, pentru persoana condamnată se va declanşa procedura disciplinară şi, în funcţie de rezultatele acesteia, se vor dispune măsurile legale. Având în vedere faptul că părăsirea punctului de lucru este asimilată evadării, menţionăm că aceasta se pedepseşte conform prevederilor art. 285 din Codul Penal, cu închisoare de la şase luni la trei ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Focşani, comisarul-şef Georgeta Gură.
Citește și

VIDEO | Interviu cu „Domnul Alocație”, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: „Tăriceanu n-a făcut decât să fie la butoniera lui Liviu Dragnea și să aplice tot ce a vrut el”

Close
Închide
  Close