Mergi direct la conținut »
FOTO | Dezmăț la un azil de bătrâni din Anglia. Gestul bunicuțelor a ajuns viral pe internet Galerie foto
12imagini
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

FOTO | Dezmăț la un azil de bătrâni din Anglia. Gestul bunicuțelor a ajuns viral pe internet

Rezidenții de la Milton Lodge din Colchester, Essex, au cerut în mod repetat personalului azilului să le permită vizita unor majordomi cu totul special. 

Visul bătrânelor s-a împlinit săptămână aceasta, atunci când li s-a dat voie să angajeze grupul „Hunks in Trunks” pentru a le servi masa. Unsprezece femei și-au invitat fetele și nepoatele pentru a vedea show-ul.

Claire Martin, coordonatorul de activități de la Milton Lodge a declarat că Joan Corp, 89 de ani, este cea care a inițiat totul, potrivit Daily Mail.

„De fiecare dată când o întrebi pe Joan ce își dorește, ea spune un bărbat. Așa că nu am fost surprinși atunci când ea a spus care este dorința ei. Am căutat online și am găsit o companie numită „Hunks in Trunks”, a spus Claire.

Bărbații au purtat doar șorțuri de bucătărie în timp ce au servit masa. Mai mult, bătrânele au avut parte de câteva momente de masaje de reflexare.

Azilul Milton Lodge din Colchester are un proiect inedit. Angajații strâng bani pentru a îndeplini dorințele rezidenților.

Sursă foto Northfoto.


Daniel Nițoiu, dat de tatăl lui la karate, ca să se „liniștească”. Prezentatorul „Ninja Warrior” mănâncă sport pe pâine


Close
Închide
  Close