Mergi direct la conținut »
Dezvăluiri șocante în cazul tinerei ucise într-o pădure de la marginea Reșiței. Fratele Anamariei Suru a recunoscut că și-a ținut iubita cu capul în apă și a amenințat-o că o arde cu acid sulfuric
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dezvăluiri șocante în cazul tinerei ucise într-o pădure de la marginea Reșiței. Fratele Anamariei Suru a recunoscut că și-a ținut iubita cu capul în apă și a amenințat-o că o arde cu acid sulfuric

Dezvăluiri șocante în cazul tinerei ucise într-o pădure de la marginea Reșiței. Fratele Anamariei Suru a recunoscut că și-a ținut iubita cu capul în apă și a amenințat-o că o arde cu acid sulfuric

Călin Blidariu, care este audiat ca martor în cazul uciderii surorii sale Anamaria Suru, a făcut mărturisiri uluitoare în instanță. Bărbatul a recunoscut că și-a amenințat în repetate rânduri concubina pe care a ținut-o cu capul în apă. Din acest motiv, tânăra a cerut ordin de protecție, susținând că iubitul ei a amenințat-o că o va arde cu acid sulfuric.

De Răzvan Mihalașcu,

Anchetatorii nu au reușit încă să facă lumină în cazul Anei Maria Suru, tânăra care în aprilie a fost ucisă și abandonată în pădurea Secu, de la marginea Reșiței.

La doar câteva zile de la descoperirea macabră, fratele tinerei care a fost găsită moartă a cerut să fie supus testului poligraf. Bărbatul era considerat la acea vreme principalul suspect în cazul crimei. Acum, însă, anchetatorii nu i-au atribuit calitatea de suspect, ci doar de martor.

Potrivit Express de Banat, Raluca Pârvu, concubina lui Călin Blidariu, poate avea un rol important în identificarea și prinderea criminalului. Înainte de sfârșitul tragic al Anei, Judecătoria Reșița a fost sesizată pentru emiterea unui ordin de protecție pe care Raluca l-a cerut ca urmare a unui incident foarte violent în care a fost victima lui Călin.

În instanță, Călin Blidariu (foto) a precizat că nu știe care este motivul pentru care iubita sa cere emiterea unui ordin de protecție. Cu toate acestea, la dosar exista un certificat medico-legal din care reiese că femeia a avut mâna fracturată și alte leziuni pentru care a avut nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale.

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele
Recomandări

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele


sursă foto: sursadevest

De altfel, bărbatul a recunoscut că și-a bruscat iubita și din acest motiv tânăra s-a ales cu brațul rupt.

În instanță, Raluca Pârvu a confirmat că, deși la un moment dat s-a împăcat cu iubitul său, a cerut din nou ordin de protecție, la sugestia polițiștilor. Tânăra a luat această decizie pe fondul informațiilor pe care le-a aflat despre iubitul său din dosarul penal deschis ca urmare a morții surorii acestuia.

„A arătat că pe parcursul relaţiei dintre părţi a fost agresată fizic şi verbal în mod repetat de către pârât. Deşi a fost ameninţată de pârât în mod repetat, a considerat iniţial că ameninţările venite din partea concubinului ei erau făcute «la nervi». Victima a mai arătat că, în urma agresiunilor pârâtului, a avut umărul dislocat, iar în urma agresiunilor din data de 06.03.2019 a suferit leziuni traumatice la nivelul antebraţului şi a coapselor ce au necesitat pentru vindecare 30 de zile de îngrijiri medicale”, a reținut instanța, conform sursei citate.

În timpul audierilor, Călin Blidariu a recunoscut că a avut certuri cu iubita sa pe care a agresat-o fizic și verbal.

„A recunoscut că a ameninţat-o în mod repetat pe concubina sa şi că a agresat-o fizic, că a împins-o şi că a vrut să o sperie ţinând-o sub capul sub apă timp de 5 secunde, fără intenţia de a o ucide”, s-a reținut în motivarea soluției prin care Călin Blidariu nu are voie, timp de șase luni, să se apropie de concubina sa.

Mai mult, Raluca Pârvu a spus că iubitul ei a amenințat-o că o va bate și că o va stropi cu acid sulfuric.

„Victima a arătat că deţine informaţii noi din dosarul penal aflat pe rol ca urmare a uciderii surorii pârâtului, însă sursa informaţiilor nu contează foarte mult în condiţiile în care acestea i-au determinat o stare de temere alimentată de conduita din trecut a pârâtului şi de ameninţările acestuia”, a motivat Judecătoria Reșița emiterea ordinului de protecție.


Citește și:

EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești

Close
Închide
  Close