Mergi direct la conținut »
Fratele Anamariei Suru, tânăra ucisă în pădurea din Caraș, testat cu poligraful. Ce au descoperit anchetatorii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fratele Anamariei Suru, tânăra ucisă în pădurea din Caraș, testat cu poligraful. Ce au descoperit anchetatorii

Fratele Anamariei Suru, tânăra ucisă în pădurea din Caraș, testat cu poligraful. Ce au descoperit anchetatorii

Fratele Anamariei Suru, tânăra ucisă și abandonată, a cerut să fie supus testului poligraf. Bărbatul e considerat principalul suspect în cazul crimei din pădurea de la marginea localității Secu din Caraș-Severin.

De Răzvan Mihalașcu,

Călin Blidariu (foto) a intrat în vizorul anchetatorilor deoarece el a fost cel care a anunțat dispariția surorii sale la Poliție. În prealabil, bărbatul a căutat-o pe Anamaria, împreună cu iubita lui, relatează Observator.tv.

sursă foto: sursadevest

Pe 18 aprilie, Anamaria Suru ar fi plecat de la casa fratelui său, cu mașina, la un magazin. Acela a fost momentul în care a fost văzută ultima oară în viață.

Tânăra de 29 de ani a fost găsită moartă, luni, 22 aprilie. Trupul ei a fost descoperit într-o râpă de la marginea unui drum forestier dintr-o pădure din localitatea Secu, situată la trei kilometri de Reșița.

Inițial, anchetatorii nu au luat în calcul varianta unei crime, având în vedere că fratele Anamariei le-a declarat că fata ar fi spus că ar vrea să se sinucidă.

Necropsie realizată de legiști a arătat însă că Anamaria Suru a fost ucisă, fiind lovită de mai multe ori în zona capului și a abdomenului.

Din acel moment, fratele Anamariei a devenit suspect în cazul crimei, atât pentru declarațiile făcute în fața procurorilor, cât și pentru trecutul său violent.

Tânărul a cerut să fie supus unui test poligraf. Polițiștii au arătat că bărbatul a trecut testul pentru că a dat răspunsuri sincere.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

Surse din rândul anchetatorilor susțin că în luna martie fratele Anei și-a bătut actuala iubită și i-a rupt o mână. Din acest motiv, bărbatul are un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Mai mult, fata a cerut chiar și un ordin de protecție, însă și-a retras ulterior cererea.

În plus, în 2004, o altă iubită a tânărului, o fată dintr-un centru de plasament, a murit după ce mașina în care se afla alături de fratele Anei a fost cuprinsă de flăcări. Călin Blidariu a scăpat atunci cu câteva răni ușoare.


Citește și:

VIDEO | În căutarea lui Gică – românul omorât într-un parc din Huskvarna, Suedia, de doi adolescenți. Un Paște în pădure cu cei mai nevoiași dintre compatrioți (1)


 

Close
Închide
  Close