Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Dezvăluirile unui fost șef de la Brigada Rutieră. Valentin Dragomir a cerut să se ia măsuri în cazul polițistului pedofil
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV/Dezvăluirile unui fost șef de la Brigada Rutieră. Valentin Dragomir a cerut să se ia măsuri în cazul polițistului pedofil

EXCLUSIV/Dezvăluirile unui fost șef de la Brigada Rutieră. Valentin Dragomir a cerut să se ia măsuri în cazul polițistului pedofil

În prezent pensionar, comisar-șef (r) Valentin Dragomir a povestit, în exclusivitate pentru Libertatea, ce s-a întâmplat în orele de după atacul polițistului pedofil din decembrie 2016, atunci când a agresat sexual o tânără, în scara unui bloc din sectorul 5 al Capitalei.

De Remus Vlad,

După ce Eugen Stan, acum în vârstă de 46 de ani, a agresat sexual o tânără într-un bloc din sectorul 5 din Capitală, nota cu privire la caz a ajuns la Brigada Rutieră. Polițiștii Secției 18 au scris în respectivul act faptul că bărbatul prins în flagrant și snopit în bătaie de familia victimei este agent la ”Rutieră”.

Valentin Dragomir era adjunct la Brigada Rutieră

La comanda unității, la vremea respectivă, era comisarul-șef Valentin Dragomir. Imediat ce a primit nota, ofițerul a scris o rezoluție, prin care cerea să se ia imediat măsuri împotriva polițistului care comisese o faptă ilegală.

”Rog declanșare cercetare, suspendare până la finalizare dosar penal și măsuri legale”

Fiind weekend, documentul a ajuns la secretariatul Brigăzii Rutiere abia luni dimineață, atunci când a fost înregistrat și a fost trimis către Serviciul de Control Intern al unității. ”Rog declanșare cercetare, suspendare până la finalizare dosar penal și măsuri legale. URGENT!”, a scis comisarul-șef Valentin Dragomir.

Documentul a ajuns la ”Control Intern”

Ofițerul a declarat, în exclusivitate pentru Libertatea, că în actul pe care l-a primit era trecut faptul că Eugen Stan era agent la Brigada Rutieră. Tocmai de aceea a și scris acea rezoluție pe document.

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii
Recomandări

Șeful Consiliului județean Brasov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

 

”Eu am făcut ce trebuia să fac, mai ales că era vorba de un angajat la nostru. Hârtia a ajuns la Control Intern. Îmi amintesc că, la un moment dat, s-a cerut stadiul cercetărilor de la Parchet. Apoi, dosarul ar fi ajuns înapoi la Control Intern. După, dat fiind faptul că nu intra în atribuțiile mele de serviciu, nu mai știu ce s-a întâmplat”, ne-a mărturisit ofițerul.

Pe de altă parte, Parchetul Judecătoriei sectorului 5 a transmis, printr-un comunicat de presă, că în actele care au ajuns la dosar nu era trecut faptul că Eugen Stan are calitatea de polițist.

Cine și unde a greșit, cine a încercat să-l acopere pe polițistul pedofil se va afla în zilele următoare, dat fiind faptul că o echipă a Corpului de Control de la IGPR verifică toate aspectele de la Brigada Rutieră.

Close
Închide
  Close