MENIU CAUTĂ

Dieta unui medic român care a slăbit 100 de kilograme. A scăpat de grăsime în doar 8 luni

Distribuie

Un medic din România a reușit să scape de foarte multe kilograme în decurs de opt luni.

Medicul Florin Bălănică s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus, ajungând la greutatea de 200 de kilograme.

Până la urmă, acesta a găsit dieta potrivită pentru el și a reușit să dea jos nu mai puțin de 100 de kilograme în doar opt luni.

Medicul Florin Bălănică a ținut dietă, dar nu a făcut deloc sport și a explicat, în cadrul emisiunii „Teo Show”, de la Kanal D, de ce nu este bine, după părerea lui, să faci sport atunci când vrei să slăbești.

”Nu trebuie să faci sport. Din punctul meu de vedere este o greșeală să te apuci de sport atunci când ești supraponderal.

Vom suprasolicita articulațiile, iar asta nu este bine. Trebuie să pornim de la nutriție. Soția m-a susținut foarte mult. Am avut suportul familiei. Soția a gătit și a mâncat ce mâncam și eu.

În timp, te obișnuiești cu acest stil de viață. De șase ani de zile țin acest regim, nu m-am îngrășat un gram de atunci. Orice persoană poate slăbi. Eu sunt un exemplu, dar fiecare are un obiectiv”, declara medicul.

Florin Bălănică a explicat că mănâncă mere verzi, fructe de pădure, kiwi sau ananas. Acesta a spus că pepenele roșu nu se consumă seara, pentru că are mult zahăr, ci de obicei dimineața.


Citește și: INTERVIU VIDEO| Caporal în retragere Ioan Moroșanu, veteran de război, și istoria văzută prin ochii lui. ”Cum a fost atunci? Rău, Doamne, rău. Un măcel”


 

Citește mai multe despre florin balanica, medic, regim și slabit pe Libertatea.

Comentarii