De Bobi Neacșu,

Galeria FCSB a dat startul confruntării cu rivalii dinamovişi. Dintre cei aproximativ 7.000 de suporteri au zburat mai multe petarde şi fumigene în direcţia fanilor dinamovişti de la Tribuna a II-a, dar şi în terenul de joc.

Răspunsul dinamoviştilor nu s-a lăsat prea mult aşteptat. Un grup de aproximativ 100 de suporteri dinamovişti au reuşit să spargă cordonul de securitate al stewarzilor şi s-au îndreptat spre peluza galeriei adverse. Au intervenit însă câteva zeci de jandarmi, oprind violenţele şi restabilind ordinea, scrie Agerpres.

Pentru a nu se repeta incidentele, între Peluza a II-a ocupată de fanii FCSB şi Tribuna a II-a au fost formate două cordoane de jandarmi.

Imediat după începerea partidei, fanii dinamovişti de la Tribuna a II-a au răspuns cu aceeaşi monedă aruncând cu petarde spre galeria roş-albastră. Organizatorii i-au atenţionat pe suporteri de câteva ori la staţia de amplificare a Arenei Naţionale să nu mai folosească materiale pirotehnice. Ulterior, în minutul 25, organizatorii au avertizat fanii că meciul va fi oprit dacă vor mai fi aruncate petarde în suprafaţa de joc.

Urmăriţi aici desfăşurarea live text a derby-ului bucureştean.

Citeşte şi:

Libertatea lui Tetelu | Un mesaj pentru toți cei care cred că Daniela Crudu ”a meritat-o”!

Ucisă de indiferenţă. Povestea unei fete de 18 ani care a fost asasinată la scurt timp după ce a depus mărturie într-un dosar de trafic de minori

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA! 

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres