MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Doi albanezi, prinși la granița României cu Serbia. Ce voiau să facă

Distribuie

Doi albanezi au fost prinși trecând frontiera de stat a României, în apropierea localității timișene Gaiu Mic. Albanezii au spus că nu intenționau să rămână la noi ci să ajungă în vestul Europei. Aveau însă interdicție de a intra în spațiul Schengen așa că s-au gândit să ”ocolească” pe la noi.

Albanezii au fost depistați joi în jurul prânzului, aflându-se la 100 de metri de linia de frontieră și se deplasau pe jos dinspre Serbia spre România.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că persoanele sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 46 de ani, respectiv 57 de ani şi au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România deoarece doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen arată tion.ro.

Albanezii au fost preluați de grănicerii sârbi.

Cele două persoane au fost preluate de autoritățile de frontieră din statul vecin pentru continuarea cercetărilor, totodată fiind instituită măsura interzicerii intrării în țara noastră pe o perioadă de cinci ani. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat”, a comunicat Poliția de Frontieră.


Citește și: Un şofer este amendat la fiecare minut, din cauza vitezei excesive! Bucureștiul e pe locul întâi în topul amenzilor de circulație, în Covasna sunt cei mai puțini șoferi sancționați


 

Comentarii