Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Doi muncitori au rămas pe acoperişul unei clădiri, după ce schela pe care lucrau s-a prăbușit

Doi muncitori au rămas pe acoperişul unei clădiri, după ce schela pe care lucrau s-a prăbușit

Doi muncitori au rămas pe acoperişul unei clădiri, după ce schela pe care lucrau s-a prăbușit. Aceștia lucrau la renovarea faţadei unei clădiri din strada George Enescu nr. 36 din Capitală, când au solicitat ajutorul pompierilor pentru a fi coborâţi de pe acoperişul imobilului, după ce schela pe care o foloseau s-a prăbuşit parţial, au precizat reprezentanţi ai ISU Bucureşti - Ilfov.

„Erau doi muncitori care lucrau la renovarea faţadei. Au fost coborâţi cu autoscara, nu au probleme”, a spus Daniel Vasile, reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF), citat de Agerpres.

La faţa locului a acţionat Detaşamentul ”Mihai Vodă”, care a fost sprijinit de Brigada Rutieră pentru devierea traficului în zona intervenţiei.

Anul acesta, în luna aprilie, doi muncitori au căzut de pe o schelă, de la 50 de metri înălțime. Unul a murit, iar celălalt a scăpat miraculos, dar e în stare gravă la spital.

FOTO – ISUBIF


Citește și: Mărturii despre Salvatore Popescu, românul dispărut în Turcia. Locuiește de opt ani într-un bloc din Ploiești, dar vecinii aproape că nu îl cunosc


 

Close
Închide
  Close