Mergi direct la conținut »
Doi tineri din Vaslui, la un pas de moarte înaintea petrecerii de botez a copilului lor. Ei s-au intoxicat de la o sobă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Doi tineri din Vaslui, la un pas de moarte înaintea petrecerii de botez a copilului lor. Ei s-au intoxicat de la o sobă

Au fost la un pas de moarte după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă lăsată nesupravegheată. Este vorba despre doi tineri din satul Crâng, județul Vaslui, care urmau să meargă la petrecerea de botez a copilului lor.

De Theodor Istrate,

Nașul de botez i-a sunat pe amândoi în condițiile în care urmau să meargă la petrecere, însă niciunul nu a răspuns la telefon. Alarmat, nașul s-a dus la ei acasă și i-a găsit în agonie, cel mai probabil, intoxicați cu monoxid de carbon de la o sobă.

Cu o seară înainte, copilul celor doi tineri de 30 și 31 de ani fusese lăsat la una dintre bunici, în municipiul Bârlad.

„Ambii tineri erau într-o stare confuză, iar unul din ei vomita. Nu se știe exact ce s-a întâmplat, însă, cel mai probabil, s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la soba din camera în care au fost găsiți. Acest lucru urmează să fie lămurit în urma efectuării analizelor medicale la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, medicul Daniel Ungureanu.
După acordarea primului ajutor de către echipajele medicale ale ambulanțelor care s-au deplasat la caz, cei doi părinți au fost transportați la Spital de Urgență Bârlad.
Close
Închide
  Close