MENIU CAUTĂ
01 Iun. 2018 22:45

Donald Trump a anunțat oficial că întâlnirea cu Kim Jong-un va avea loc pe 12 iunie

Distribuie

Donald Trump a anunțat oficial că întâlnirea cu Kim Jong-un va avea loc pe 12 iunie, la Singapore. Reconfirmarea a venit după întâlnirea pe care liderul de la Casa Albă a avut-o, vineri, cu generalul Kim Yong Chol, înaltul oficial din Coreea de Nord care a venit să pună la punct ultimele detalii ale summit-ului. 

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat vineri că se va întâlni totuşi cu liderul nord-coreean Kim Jong Un pe 12 iunie, în Singapore, transmite Reuters. Anunțul vine după ce, săptămâna trecută, tot Trump anunțase că mult așteptatul summit ar putea să nu mai aibă loc.

Donald Trump l-a primit vineri la Casa Albă pe generalul Kim Yong Chol, un înalt oficial de la Phenian, care i-a înmânat preşedintelui american o scrisoare din partea conducătorului Coreei de Nord, Kim Jong Un.

La conferinţa de presă de după eveniment, Trump şi-a exprimat convingerea că nord-coreenii doresc denuclearizarea. El a susţinut că nu a deschis încă scrisoarea de la Kim şi că Washingtonul are pregătite sute de noi sancţiuni împotriva Coreei de Nord, dar a convenit cu emisarul de la Phenian să nu le implementeze imediat. Preşedintele a declarat că nu s-a discutat şi despre drepturile omului sub actualul regim nord-coreean şi că transformarea este posibilă cu Kim Jong Un la conducere.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii