MENIU CAUTĂ

Donald Trump i-a scris lui Klaus Iohannis. Liderul de la Casa Albă i-a cerut scuze președintelui României pentru anularea întâlnirii de la summit-ul NATO (surse)

Distribuie

Donald Trump i-a trimis o scrisoare președintelui Klaus Iohannis, în care i-a cerut scuze șefului statului pentru că a anulat întâlnirea din 12 iulie, la summit-ul NATO de la Bruxelles, precizând că speră să se vadă cât mai curând, au declarat surse politice pentru ziarul Libertatea.

La summit-ul NATO de la Bruxelles, desfășurat între 11 și 12 iulie, liderul de la Casa Albă a anulat de urgență întrevederea cu președintele Klaus Iohannis. Unele surse oficiale arată că președintele american a anulat toate întâlnirile bilaterale. Cei doi șefi de stat ar fi urmat să discute despre cooperarea bilaterală în cadrul parteneriatului strategic dintre SUA și România.

Klaus Iohannis (stânga) dă mâna cu Donald Trump (dreapta) în fața Casei Albe, după o conferință de presă comună. (FOTO: EPA)

După ce și-a anulat întâlnirile stabilite pentru data de 12 iulie, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump a plecat la Londra, unde s-a întâlnit cu Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii și Theresa May, premierul Regatului Unit.


CITEȘTE ȘI: Povestea de groază a fetei care a reușit să scape de furia criminalei de la metrou. Magdalena Șerban a împins-o de trei ori în timp ce trenul intra în stație


FOTO: HEPTA

Citește mai multe despre scuze pe Libertatea.

Comentarii