Donald Trump, criticat după ce i-a spus lui Brigitte Macron că „este într-o formă foarte bună”. Răspunsul unei companii a devenit viral

16 iulie 2017 16:44

Donald Trump i-a spus Primei Doamne a Franței că „este într-o formă foarte bună”, afirmație care a atras critici asupra sa. Ministrul australian de externe a afirmat declarația ca fiind sexistă, iar o companie a publicat pe Twitter un răspuns care a devenit rapid viral.

”Sunteţi într-o formă atât de bună”, i-a spus Trump Primei Doamne a Franței,  în timpul primei sale vizite de stat în Franţa, o scenă filmată cu telefonul mobil. Afirmația liderului american a fost catalogată ca fiind sexistă de ministrul australian de externe Julie Bishop.

 

”Mă întreb dacă ea poate să spună acelaşi lucru despre el”, a declarat Bishop pentru Australian Broadcasting Corporation (ABC), când a fost întrebată dacă ar fi flatată sau ofensată în cazul în care i s-ar spune aşa ceva.

Totodată, compania Reebok a publicat pe Twitter o fotografie, cu un fel de grafic despre situațiile în care este acceptabil să faci această afirmație. Potrivit companiei, singurul scenariu în care o asemenea afirmație este acceptabilă este când „găsești o jucărie din copilărie care a supraviețuit în subsolul părinților”.

Răspunsul companiei a devenit viral. Mulți internauți au lăudat mesajul, alții au afirmat că nu este treaba companiei să facă astfel de comentarii.


Citește și: Cristian Hrubaru a ajuns în spital! Implicat într-un accident rutier

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro