Mergi direct la conținut »
Donald Trump îl amenință cu închisoarea pe Snoop Dogg pentru videoclipul controversat
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Donald Trump îl amenință cu închisoarea pe Snoop Dogg pentru videoclipul controversat

Donald Trump îl amenință pe Snoop Dogg cu închisoarea. Președintele american l-a criticat pe rapper, după ce acesta “a împușcat” în cel mai recent videoclip al său un personaj care îl imită pe liderul de la Casa Albă, relatează The Independent.

Donald Trump a reacționat pe Twitter la videoclipul lui Snoop Doog, numit BadBadNotGood, în care rapperul “împușcă” un personaj deghizat în clovn, care îl imită.

”Vă imaginaţi ce proteste ar fi fost dacă Snoop Dogg, cu cariera lui în derivă, l-ar fi luat în vizor şi ar fi tras cu pistolul asupra preşedintelui Obama? E timpul pentru puşcărie!”, a scris Donald Trump pe Twitter.

Totodată, senatorul Marco Rubio, fostul rival al lui Trump din cursa pentru nominalizarea la Casa Albă din partea Partidului Republican, l-a criticat pe Snoop Dogg pentru ”un videoclip atât de controversat”. “O persoană care vede videoclipul ar putea să aibă o idee greșit, ceea ce ar însemna o adevărată problemă. Snoop nu ar fi trebuit să facă asta. Am mai avut președinți asasinat…”, a spus senatorul de Florida.

Unul dintre avocații lui Trump, Michael Cohen, a afirmat că videoclipul este “o rușine totală”.

”Snoop îi datorează preşedintelui un set de scuze. Nu e absolut nimic amuzant într-o tentativă de asasinare a preşedintelui. Sunt cu adevărat şocat şi supărat pe el, deoarece credeam că era mai bun de atât”, a declarat avocatul pentru TMZ.com.

Citește și: Snoop Dogg creează controverse cu un videoclip în care trage cu pistolul asupra unui clovn ce îl întruchipează pe Trump | VIDEO

 

 

Close
Închide
  Close