De Răzvan Mihalașcu,

Anchetatorii vasluieni au confirmat pentru Libertatea că a fost schimbată încadrarea juridică a faptei din loviri sau alte violențe în tentativă de omor.

În cazul bărbatului care a fost împins pe calea ferată, sunt întrunite toate elementele constitutive ale tentativei la omor

Ana Maria Ghiurțu, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui

Reprezentantul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui a explicat că este vorba despre un dosar penal in rem pentru tentativă de omor deoarece în acest stadiu al anchetei este cercetată fapta.

Cele două femei au fost reaudiate marți seară la Poliția Transporturi din Adjud. Procurorul de caz a și dispus ca acestea să fie supus unei expertize psihiatrice, potrivit Antena3.

Anchetatorii au precizat că cele două femei îmbrăcate în straie monahale nu sunt măicuțe. Acestea au fost filmate în timp ce împingeau un bătrân pe calea ferată.

Vă avertizăm! Imaginie au un puternic impact emoțional!

Cele două false călugărițe au făcut un scandal monstru duminică după-amiaza în Vaslui. Una dintre acestea a fost amendată de polițiști cu 200 de lei deoarece a împins pe stradă și a înjurat o femeie de 35 de ani care ieșise la plimbare cu copilul ei.

sursă foto: captură video vremeanoua.ro

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine