Mergi direct la conținut »
Două familii de români, condamnate în Suedia pentru 34 de furturi. Jefuiau bătrâni și se lăudau cu prada pe rețelele de socializare
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Două familii de români, condamnate în Suedia pentru 34 de furturi. Jefuiau bătrâni și se lăudau cu prada pe rețelele de socializare

Două familii de români, condamnate în Suedia pentru 34 de furturi. Jefuiau bătrâni și se lăudau cu prada pe rețelele de socializare

Două familii de români au fost condamnate la aproape trei ani de închisoare, după ce au comis 34 de furturi de la persoane în vârstă. De asemenea, indivizii au fost expulzați și au primit 10 ani de interdicție în Suedia.

De Răzvan Mihalașcu,

Marius Ștefan, Mirela Tudor, Daniel Văduva și Dunja Văduva au jefuit pensionari, la doar două zile după ce au ajuns în Suedia.

Potrivit anchetatorilor suedezi, româncele au condus gruparea care avea drept țintă pensionarii suedezi. Marius Ștefan, Mirela Tudor, Daniel Văduva și Dunja Văduva au furat bani şi bijuterii, apoi s-au fotografiat cu prada şi s-au lăudat pe reţelele de socializare, relatează observator.tv.

Cele două femei le-au declarat autorităților că au venit inițial în Suedia pentru a cerși, însă, după doar două zile, s-au hotărât să fure. Acestea au spus că bărbații lor nu ar fi știut cu ce se ocupau, însă afirmațiile lor nu i-au convins pe procurorii suedezi.

Potrivit expressen.se, Poliția suedeză a precizat că românii au fugit în Germania după comiterea furturilor. În momentul în care s-au întors a doua oară, femeile ar fi spus amuzate că au venit în Suedia să fure.

La scurt timp, cele două cupluri au fost prinse, condamnate și expulzate din Suedia.


Citește și:

Ultimul termen din procesul lui Sorin Oprescu a durat 10 ore. Pledoaria finală a fostului primar: ”Doamnă judecător, sunt la apusul carierei profesionale…”


 

 
 
Close
Close
Închide