MENIU CAUTĂ
05 Sep. 2018 08:35

Două prezentatoare TV de la un post local din SUA s-au bătut într-un bar. De ce au ajuns la păruială

Distribuie

Două prezentatoare TV de la un post local din SUA s-au bătut într-un bar, iar una dintre ele a suferit răni serioase. Femeile aveau o relație tensionată la muncă și s-au întâlnit întâmplător în local. Una dintre ele a făcut atunci nun lucru necugetat, și a fost atacată de colega de platou!

Chelsea Ambriz(foto dreapta) este fata de la meteo a canalului local WSAZ, și nu era în relații foarte bune cu colega ei Erica Bivens, prezentatoare de știri. Tensiunile erau cunoscute de toți colegii, chiar dacă nu se vedeau când cele două apăreau împreună în platou. Într-un local din Huntington, Virginia de Vest, femeile s-au întâlnit întâmplător după program.

Chelsea Ambriz riscă un an de închisoare

Chelsea Ambriz riscă un an de închisoare

Fata de la meteo era însoțită de soțul ei, iar Erica, prezentatoarea de la știri, s-a apropiat de el și a început să-i facă avansuri. Potrivit publicației thesun.co.uk, el i-a povestit imediat soției, iar aceasta, extrem de furioasă, s-a dus la rivală să-i ceară socoteală. A ieșit o bătaie în toată regula, femeile s-au păruit, s-au îmbrâncit, și s-au prăbușit pe podeaua barului în timpul încăierării.

Erica Bivens s-a ales cu fractură craniana și o ureche ruptă

Erica Bivens s-a ales cu fractură craniana și o ureche ruptă

Din șocul căderii, prezentatoarea de la știri s-a lovit puternic la cap, suferind o fractură craniană, și s-a ales și cu o ureche ruptă. Victima a depus plângere iar colega ei a fost trimisă în judecată, urmând să apară în instanță în luna septembrie. Mai mult, atacatoarea, Chelsea Ambriz, a fost suspendată de la locul de muncă.

Sursa foto: thesun.co.uk


VIDEO EXCLUSIV/ Narcisa Suciu a trimis-o acasă pe Christina Aguilera de la Cerbul de Aur fără nici un premiu «Când am auzit-o cântând la repetiții, am zis că trebuie să fac ceva s-o întrec»


 

Citește mai multe despre Bataie, gelozie și prezentatoare tv pe Libertatea.

Comentarii