Mergi direct la conținut »
Dragnea, întrebat în ce relații e cu Dăncilă: „Am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Să nu uite pentru ce a fost pusă acolo”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea, întrebat în ce relații e cu Dăncilă: „Am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Să nu uite pentru ce a fost pusă acolo”

Dragnea, întrebat în ce relații e cu Dăncilă: „Am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Să nu uite pentru ce a fost pusă acolo”

Liviu Dragnea a afirmat, într-un interviu pentru Adevărul Live, că membrii Guvernului nu trebuie să uite scopul în care au fost numiţi în funcţie. Întrebat în ce relaţii se mai află cu premierul Viorica Dăncilă, Dragnea a răspuns: "Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc".  În același interviu, președintele PSD a afirmat că „10-15.000 de oameni care ar fi venit la ICCJ la termenul de ieri al procesului său pentru a-şi arăta susţinerea, dar i-ar fi oprit el să vină”.

De Adrian Ilie,

„Eu mă aştept ca fiecare să nu uite de ce au fost puşi unde au fost puşi. Eu am relaţii personale cu femeia pe care o iubesc. Nu discut despre relaţii personale. O să analizăm după alegeri, pentru că nu stă nimeni să vadă asta. E un sfat pentru oricine: să nu uite pentru ce a fost pus acolo. A fost pusă acolo pentru a implementa un program de guvernare. Dacă fiecare membru al guvernului ţine minte asta, şi nu consideră că i-a crescut şi capul, atunci o să fie un ministru bun şi eficient”, a declarat Liviu Dragnea.

În ce priveşte modalitatea de schimbare a unor miniştri – remaniere sau restructurare a Guvernului – Liviu Dragnea a spus că subiectul va fi tranşat într-o viitoare şedinţă a Comitetului Executiv Naţional al PSD.

„Noi am susţinut cu toţii că nişte miniştri trebuie înlocuiţi. A fost o discuţie pe procedură. Aproape toată lumea i-a spus doamnei premier că Iohannis nu va da curs propunerilor. Intenţia e ca un Guvern să fie complet. În CEx va fi din nou o discuţie”, a preciyat liderul social-democraţilor.

„10-15.000 de oameni au vrut să vină la ICCJ”

Întrebat dacă vede o conexiune între data la care se va pronunţa sentinţa în dosarul său, 27 mai, şi alegerile europarlamentare, Dragnea a spus: „Am văzut că mulţi leagă sentinţa de rezultatul votului. Nu se mai feresc: se asumă că sunt decizii politice. Ar trebui să fie o decizie bazată pe probe, probe care nu există. O fi bine că am ajuns aici?”

Preşedintele PSD a afirmat că au fost circa 10-15.000 de oameni care ar fi venit la ICCJ la termenul de ieri al procesului său pentru a-şi arăta susţinerea, dar i-ar fi oprit el să vină.

„Sunt bucuros că n-au venit toţi cei care voiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care voiau să vină. Am aflat şi i-am oprit, pentru că nu voiam să apară incidente. Ceilalţi sunt cei pe care îi vedem la mitinguri şi care au făcut presiune. E o presiune fără perdea şi o ameninţare la adresa judecătorilor. Mi se pare profund nelegal şi sunt acţiuni care au rolul de a influenţa Justiţia”, a conchis Dragnea.

Close
Închide
  Close