Mergi direct la conținut »
Dragnea, invitat pentru a doua oară la „Viața Satului” de către șefa TVR, cea care își numește reporterii incomozi „Cap de porc”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Dragnea, invitat pentru a doua oară la „Viața Satului” de către șefa TVR, cea care își numește reporterii incomozi „Cap de porc”

Dragnea, invitat pentru a doua oară la „Viața Satului” de către șefa TVR, cea care își numește reporterii incomozi „Cap de porc”

Emisiunea „Viața Satului” de la TVR 1 îi va avea din nou invitați, duminică, pe Liviu Dragnea și pe ministrul Agriculturii, Petre Daea. Cei doi au fost și săptămâna trecută invitații emisiunii.

Emisiunea se filmează în localitatea Poiana Sibiului, anunţă Turnul Sfatului. De altfel, Liviu Dragnea şi-a petrecut sâmbăta alături de oierii din Poiana Sibiului, împreună cu Petre Daea.

De asemenea, liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a anunţat, luni, că va cere ca CNA şi Comisia de Etică a TVR să investigheze cum au ajuns Liviu Dragnea şi Petre Daea să facă propagandă electorală în emisiunea ”Viaţa Satului” din 12 mai.

Aceea a fost, de altfel, emisiunea în care Dragnea a anunţat că va depune la Parlament „legea dublului standard”, care vizează companiile ce aduc în România produse de calitate mai proastă decât în ţara lor.

Doina Gradea, implicată în scandaluri din cauza politizării postului

Doina Gradea, directorul TVR, a fost implicată în mai multe scandaluri din cauza politizării postului. Unul dintre cele mai mari a fost momentul în care aceasta a numit o angajată ”Cap de porc” pentru că i-a pus insistent o întrebare Gabrielei Firea.

Momentul în care Doina Gradea își jignește angajata a fost surprins pe o înregistrare realizată chiar de știriștii televiziunii publice.

Totul a început după ce membrii echipei de la ”știri” a Televiziunii Române au început să o înregistreze, sătui de jignirile repetate ale directorului TVR. Într-una dintre aceste înregistrări, Doina Gradea, fost blogger la platforma ”Oare sunt un porc? Troaca comunitară”, s-a enervat și a început să povestească cum ”merită tăiați” jurnaliștii de la știri.

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce Iohannis a anunțat că nu participă la o dezbatere cu Dăncilă

Un exemplu de nemulțumire a șefei TVR este că un reporter de la Știrile TVR, jurnalista Emanuela Schweninger, pe care a numit-o ”Cap de porc”, a pus de patru ori aceeași întrebare Gabrielei Firea, ”în fața tuturor”!

La inaugurarea spitalului Foișor, la 18 decembrie 2017, unde ziariștii au folosit ocazia și au pus și alte întrebări Gabrielei Firea, jurnalistul l-a întrebat pe primarul Bucureștiului în legătură cu un alt subiect.

Întrebarea Emanuelei Schweninger s-a referit la cheltuielile crescute ale municipalității legate de monumente și statui, care era pe agenda publică în acel moment.

Primarul Capitalei a considerat că este subiectul unei hărțuiri și același cuvânt va fi folosit de Doina Gradea când va repovesti oamenilor din TVR de ce e indignată de reportera Știrilor! ”Pentru că a hărțuit pe primar, asta e hărțuire”, exclamă Doina Gradea.

CITEȘTE ȘI:

Directorul TVR își numește o angajată ”Cap de porc” pentru că i-a pus insistent o întrebare Gabrielei Firea

Close
Închide
  Close