Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO | Dragnea a făcut friptură şi bulz cu oierii din Poiana Sibiului. Liderul PSD va apărea din nou la Viața Satului!

FOTO | Dragnea a făcut friptură şi bulz cu oierii din Poiana Sibiului. Liderul PSD va apărea din nou la Viața Satului!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și ministrul Agriculturii, Petre Daea, s-au aflat, sâmbătă, la Poiana Sibiului, unde au avut o întâlnire cu crescătorii de oi din zonă. Şeful PSD a supravegheat friptura de oaie, pe grătar şi a făcut mămăligă pentru bulzul ciobănesc, iar toate activităţile filmate cu acest prilej vor fi transmise la emisiunea Viaţa Satului, de la TVR1. Aflat în campanie electorală, Dragnea le-a promis oierilor subvenţii mărite pentru miei şi înfiinţarea de spălătorii de lână.

De Valentina Postelnicu,

Potrivit presei locale, o parte din imaginile de la masa organizată cu acest prilej vor fi folosite de către TVR pentru emisiunea ”Viața Satului”. Este a doua apariţie a preşedintelui PSD la postul public de televiziune, în aceeaşi emisiune, după ce în urmă cu o săptămână a prezentat promisiunile PSD privind programul de legume.

La o pensiune retrasă din localitatea Poiana Sibiului era pregătit deja platoul de filmare al emisiunii agricole de la televiziunea publică în care sunt invitați din nou Liviu Dragnea și Petre Daea.

Emisiunea de mâine se filmează în Poiana Sibiului / Foto: Turnul Sfatului

Turnul Sfatului transmite că, de aici, liderul PSD își va continua turneul electoral în țară, iar vizita programată în Sadu a fost anulată. ”Noi ne vedem de activitățile noastre, vă asigur că nu vine Dragnea la noi. Nu știu unde sunt și ce fac, dar aici noi ne vedem de-ale noastre”, spune primarul din Sadu, Valentin Ivan, potrivit presei locale.

Liderul PSD a postat pe Facebook imagini de la masa organizată alături de ciobani.

„Sâmbăta aceasta am petrecut-o alături de oierii din Poiana Sibiului. Oameni de toată isprava. Alături de familiile lor, soții, copii și nepoți am povestit despre tradiția de sute de ani pe care ei o duc cu încăpățânare mai departe. M-am bucurat enorm să văd că tinerii își doresc să preia de la părinți aceasta muncă cu toate sacrificiile pe care le implică. Și în ciuda tuturor greutăților sunt determinați să meargă înainte”, a scris preşedintele PSD, în postare.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta
Recomandări

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc. Când e programată nunta

El a mai arătat că, alături de Petre Daea, le-a ascultat problemele și a pus pe hârtie un program pe termen scurt și mediu în așa fel încât oieritul în România să revină la ce era odată.

„Am făcut o serie de pași importanți cu programul pentru lână, cu înființarea Casei de Comerț și subvențiile acordate. A venit însă momentul să trecem la nivelul următor. Așa că ne-am propus ca în perioada următoare să mai aducem modificări în privința legislației pentru zilieri, pentru a încuraja forța de muncă, să acordăm o subvenție pentru mieluțe pentru creșterea efectivelor și acordarea unei subvenții de 2 lei pe kilogramul de lâna dar și înființarea mai multor spălătorii de lână. De asemenea vrem ca prin Casa Română de Comerț să dezvoltăm centre de preluare, centre de prelucrare, centre de îngrașare, flota de vase pentru transport extern de animale și nu în ultimul rând magazine. Toate aceste măsuri și multe altele vor ajuta alături de programele pentru legumicultură să dezvoltăm și mai mult România”, a mai scris Dragnea.

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!
Recomandări

Ce sistem de diagnostic a inventat Maria după ce a văzut cum a fost extirpat sânul unei paciente care n-avea cancer!

Social-democrații sibieni spun că Liviu Dragnea nu va ajunge în Sibiu. Președintele interimar al PSD Sibiu, Bogdan Trif a infirmat că liderul PSD ar veni la Sibiu.

”Dar de unde știți dumneavoastră de vizită?”, a întrebat Trif în cadrul unei conferințe de presă organizată vineri, la Mediaș, alături de ministrul Transporturilor. ”Nu știu nimic”, a mai completat Trif, potrivit Turnul Sfatului.


Citeşte şi:

Presa americană: Interzicerea avorturilor va transforma SUA în „România comunistă”. Medic român: „Pentru o femeie, orice contact sexual însemna doar panică și durere”

Close
Închide
  Close