Mergi direct la conținut »
Dragnea a mers la mare cu un BMW Seria 7, de peste 100.000 de euro; Chitanța de rovinietă l-a dat de gol
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea a mers la mare cu un BMW Seria 7, de peste 100.000 de euro; Chitanța de rovinietă l-a dat de gol

Dragnea a mers la mare cu un BMW Seria 7, de peste 100.000 de euro; Chitanța de rovinietă l-a dat de gol

Dragnea a mers la mare cu un BMW Seria 7, de peste 100.000 de euro; Chitanța de rovignetă l-a dat de gol, iar un internaut a făcut anunțul, precizând că mașina este înmatriculată în Teleorman, cu numărul TR 37 HJX. Un internaut a scris pe Facebook că, ”într-o efuziune de sinceritate, provocată probabil de relaxarea după două zile la mare cu iubita, Liviu Dragnea a lăsat iasă la suprafață partea lui socială și s-a conversat marți seară pe FB cu internauții despre condițiile de drum, roviniete, taxe de pod și altele, până la mici și bere la sediul PSD”.

De Valentina Postelnicu,

”Ca să dovedească că e om ca noi, care muncește și plătește taxe, Liviu Dragnea s-a pozat la volan, și-a pozat chitanța de rovinietă și taxa de pod la Cernavodă, că plătește ca tot muritorul și nu beneficiază de „privelegii” ca șef de țară. Numai că sinceritatea are costurile ei. La Liviu Dragnea ele depășesc suta de mii de euro orice-ar face. Mai precis: Poza cu rovinieta conține și seria de șasiu a mașinii pentru care s-a plătit: WBA…. Din această serie de șasiu aflăm cu o simplă căutare pe net că este vorba despre o limuzină BMW Seria 7, diferită de BMW-ul X5 din declarația de avere a șefului Camerei Deputaților”, a scris Bogdan Păcurar.

El mai spune că ”există programe care, pe baza seriei de șasiu, îți descriu mașina până la ultimul șurub.

”Mașina condusă de Liviu Dragnea (nu spun că e a lui, sunt curios ce zice el ? ) este un BMW 740 xDrive, din 2015, cu un motor de 3.000 cmc, 320 CP, negru, piele nuanță mokka la interior, cu toate dotările posibile și probabil și ceva peste: trapă, volan încălzit, comenzi activate prin gesturi, inserții de lemn scump și ceramică la interior, frigider, scrumieră (Smoker package – nu râdeți, Dragnea fumează), mă rog, tot ce vă poate trece prin minte și ceva extra, cum spuneam. Prețul de bază al unei astfel de mașini, fără opționale (multe din ele oricum standard, la nivelul ăsta), este de 103.471 Euro fără TVA pe site-ul oficial BMW România (configurație pe motorul mașinii conduse de Dragnea). Cu opționale, mai punem câteva zecii de mii lejer. La banii ăștia, voi îl întrebați Dragnea dacă a plătit taxa de pod sau rovinieta? Apropo, mașina e înmatriculată în Teleorman: TR 37 HJX. O să aflăm curând și cui aparține în acte”, a mai scris acesta.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

Și deputatul USR Ionuț Moșteanu a declarat, la Parlament, că problema cu plata taxei de la Fetești nu este o premieră.

”Nu este prima dată şi nu o să fie nici ultima dată pentru că cei de la centrul tehnic la CNADNR au mulţi paşi de făcut pentru a-şi îmbunătăţi infrastructura  IT. Reamintesc că directorul general al CNADNR, protejatul domnului Dragnea a fost şef la acest Stream pe vremea la care s-au implementat aceste sisteme de plată”, a spus Moșteanu.

El a făcut referire și la mesajul cu SMS-ul, postat de Dragnea pe Facebook.

”M-am uitat că dl. Dragnea a fost foarte activ pe facebook aseară. Avea timp, s-a tot blocat traficul şi a pus o poză cu chitanţa în care se vedea şi seria de şasiu. La o simplă verificare pe internet am văzut că seria de şasiu corespunde unei maşini BMV seria 7 de ultimă generaţie, un BMV foarte nou, de peste 100.000 euro. mă bucur pentru dânsul că are prieteni aşa de buni care, iată, îi dau o astfle de maşină să se ducă la mare de 1 Mai pentru că nu este maşina dânsului, nu este în declaraţia de avere sau poate şi-a cumpărat-o şi o să o vedem în declaraţia de avere din iunie”, a spus deputatul USR.
Dragnea a vorbit pe facebook cu cei care comentau, a propus şi un grătar la PSD?

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile
Recomandări

Șase orașe chineze au fost închise din cauza epidemiei de coronavirus. La Wuhan, autoritățile vor să ridice un spital în șase zile

Moșteanu a comentat: ”Probabil nu are nimic de ascuns. Cum spuneam este cu o maşină care nu apare în declaraţia de avere, o maşină foarte scumpă a cărei valoare este greu să o poată justifica cu salariul de la Parlament. Dacă dânsul o poate justifica este treaba dânsului. Am spus că poate o să o vedem în declaraţia de avere de la sfârşitul lunii iunie când se depun”.

În declarația de avere postată pe pagina Camerei Deputaților, Liviu Dragnea are două autoturisme, o Skoda Superb și un BMX seria 5, primit donație.

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație
Recomandări

Există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede! Mărturiile unui specialist în educație

Iordache apreciază dialogul lui Liviu Dragnea de pe Facebook: „O conversaţie umană, din punctul meu de vedere”

Deputatul PSD Florin Iordache a comentat, miercuri, gestul liderul PSD Liviu Dragnea de a dialoga cu internauții, pe Facebook. El a spus că Dragnea a avut ”o conversaţie umană” cu internauţii marţi seară când se întorcea de la mare.

Iordache a fost întrebat de jurnalişti cum i se pare conversaţia lui Dragnea de marţi seară pe care a avut-o pe Facebook cu internauţii şi dacă va merge şi el la grătarul de luni de la sediul PSD din Kiseleff.

„O conversaţie umană, din punctul meu de vedere. A demonstrat prin faptul că a răspuns celor care l-au criticat (…) că nu e rupt de realitate, că trăieşte în România, că merge la volan şi vede dacă anumite lucruri nu funcţionează, acolo unde nu funcţionează trage anumite semnale. Fără îndoială, dacă nu vom avea şedinţă, dar cred că vom avea şedinţă (luni, la sediul PSD din Kiseleff – n.r.), voi merge şi eu, dar probabil că mai târziu. Dar e un lucru normal, cred că şi Putere şi Opoziţie putem sta la aceeaşi masă”, a spus Iordache, la Palatul Parlamentului.

Dragnea a câștigat pariul cu un internaut care l-a pus de demonstreze că el își postează mesajele pe Facebook.

Liderul PSD a fost provocat să demonstreze că el este cel care scrie mesajele pe pagina de socializare. În replică, liderul PSD a postat o fotografie cu el la volan. Fotografia a fost făcută de iubita sa, Irina Tănase care îl și ajuta să răspundă la comentarii. Internautul a recunoscut că a pierdut pariul și că vine cu o navetă de bere, iar Dragnea a promis, la rândul lui, că va da micii, la sediul central al PSD din Aleea Kiseleff.


Citește și: EXCLUSIV: Sebastian Vlădescu, cauțiune de un milion de euro, la DNA; Acesta nu ar avea banii – surse


Close
Închide
  Close