Mergi direct la conținut »
Drama unui băiat de 18 ani din Slobozia, care a trecut prin 27 de intervenții chirurgicale. Cum arată Raul acum
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Drama unui băiat de 18 ani din Slobozia, care a trecut prin 27 de intervenții chirurgicale. Cum arată Raul acum

Raul are 18 ani este din Slobozia, iar până acum a suferit 27 de intervenții chirurcicale, după ce s-a născut fără nas. Deși medicii nu i-au dat o șansă la viață, părinții nu și-au pierdut speranța.

De Livia Lixandru,

Băiatul are acum 18 ani și trăiește o adevărată traumă încă din primele clipe de viață. „S-a născut fără năsuc. Toți medicii ziceau că n-are șanse să trăiască”, povestește, printre lacrimi Rodica, mama băiatului.

Toată familia a trecut prin multe încercări și a dus adevărate lupte ca Raul să trăiască. Așa cum povestește chiar el, faptul că astăzi este printre noi înseamnă o adevărată minune.

„Eu cred în minuni, am mai văzut minuni până acum. Eu însumi sunt o minune… pentru că trăiesc”, a spus Raul, potrivit unui comunicat Pro tv. Speranța și voința îl fac pe Raul să fie un om puternic și să nu piardă lupta în fața bolii.

Echipa Visuri la cheie au ajuns acasă la Raul

Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung miercuri seara, de la 20:30, în Slobozia și vor cunoaște povestea lui Raul Furdui. Raul este un copil inteligent care, deși are multe probleme, nu vede cu ochiul stâng, iar la dreptul are o miopie foarte mare, învață la o școală pentru copii normali și iubește să joace șah.

Pasiunea lui pentru jocul minții l-a făcut pe Dragoș să-i pregătească o surpriză pe care să nu o uite niciodată: l-a dus să joace șah cu Principesa Margareta și Principele Radu. Mâine seară vedeți cum un băiat plin de speranță pășește în palatul Elisabeta și o impresionează pe Majestatea Sa Margareta cu voința și felul în care își iubește viața… chiar dacă a fost dură cu el.

Pe lângă povestea de viață impresionantă, familia Furdui are nevoie de echipa Visuri la cheie pentru a reuși să trăiască în condiții decente.

Apartamentul vechi în care locuiește Raul are multe probleme: un balcon șubred, care stă să cadă, o baie neîncălzită predispusă la mucegai și o instalație electrică îmbătrânită, iar pentru băiat este important să locuiască într-un mediu sigur și călduros.

Close
Închide
  Close