Mergi direct la conținut »
Drumul Judeţean 100 C este blocat de stâlpi căzuţi. Orașul Mizil a rămas fără curent electric
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Drumul Judeţean 100 C este blocat de stâlpi căzuţi. Orașul Mizil a rămas fără curent electric

Drumul Judeţean 100 C este blocat de stâlpi căzuţi. Orașul Mizil a rămas fără curent electric

Drumul Judeţean 100 C, Fulga-Mizil, este blocat luni seară de trei stâlpi căzuţi ai SC Electrica şi oraşul Mizil a rămas fără curent electric. Traficul este deviat temporar pe DJ 100 B, apoi DN 1D, până la intervenţia Electrica, informează IPJ Prahova. 

De Andreea Radu,

Potrivit IPJ Prahova, curentul este întrerupt în localitatea Mizil, după ce, pe str. 24 ianuarie, un copac a rupt firele unui stâlp de electricitate, apoi a fost provocat un incendiu la acoperişul unei case din apropiere. Nu au fost înregistrate victime. Traficul pe această stradă este restricţionat.

La faţa locului acţionează pompierii pentru stingerea incendiului, iar din cauza firelor de electricitate rupte, a fost oprit curentul în tot oraşul.

Meteorologii au anunțat, luni seară, că 33 de judeţe, plus Capitala, sunt în această noapte sub cod galben de ploi, grindină şi vijelii. Atenţionarea este valabilă până marţi dimineaţa.

În Capitală, două persoane au fost rănite luni seară, din cauza vremii nefavorabile, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.


FOTO&VIDEO | Silviu Lung a abandonat familia Nițu, după ce a fost condamnat pentru că a omorât un om într-un accident rutier, în 2014: „Dacă ai bani și ai numele lui, se poate orice! Noi suntem niște nimeni”


 

Close
Închide
  Close