Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Durerea Elenei Cârstea după moartea surorilor ei. „Sufletul meu plânge, m-aţi lăsat singură”

În urmă cu mai mulți ani, Elena Cârstea a abandonat cariera muzicală pentru cea de mamă, și a luat-o de la 0 pe partea cealaltă a globului, în Florida. Puțini sunt, însă, cei care știu despre drama trăită de artistă.

De Livia Lixandru,

Cele două surori ale Elenei Cârstea au murit, iar aceasta suferă după pierderea celor mai importante femei din viața ei. Este vorba despre Ofelia, care a murit de cancer în 2017, la vârsta de 48 de ani şi Sanda, care s-a prăpădit pe când avea doar 28 de ani.

Elena Cârstea alături de sora ei, Ofelia
Elena Cârstea alături de sora ei, Ofelia

Interpreta a postat pe contul de socializare un mesaj dureros în ziua în care Ofelia ar fi trebuit să își aniverseze ziua de naștere.

„Draga mea Ofe, mi-am propus să nu fiu tristă și să plâng azi, pentru că sufletul meu plânge de când ai plecat. Să faci un chef pe cinste în Grădina Raiului cu Sanda, mi-e tare dor de voi și m-ați lăsat singură, în rest toate sunt relativ ok.

Mai dă un semn din când în când și să nu bei prea multă palincă! Te iubesc la nesfârșit, în infinit”, a scris Elena Cârstea pe Facebook, potrivit Cancan.

„Sora mea a murit asfixiată. A fost o răzbunare pentru că ea avusese o relaţie cu un căpitan de vas, care fugise în străinătate cu vasul şi cu echipajul vasului, a povestit artista într-o emisiune de-a lui Cătălin Măruță.

Cele două fiice ale Elenei Cârstea au ales cariera militară

După luni de instrucție severă la una dintre cele mai mari baze militare de pe costa estică a Statelor Unite, Fort Jackson din Columbia, Carolina de Sud, una dintre fiicele Elenei Cârstea, în vâstă de 18 ani, a devenit militar al armatei Statelor Unite.  

Și sora sa cea mare, Sanda (22 ani) a încununat cariera militară, fiind absolventă ( 2015) a aceleiași tabere de instrucție și membru al Gărzii Naționale americane.

Close
Închide
  Close