14 Feb. 2018 18:52

GALERIE FOTO | Ea este femeia care pictează tablouri cu buzele

Distribuie

Ea este femeia care pictează tablouri cu buzele. Mai multe imagini captivante arată munca unui artist care a perfcționat arta sărutului pentru a crea portrete colorate.

Tablourile de mai sus sunt create de Alexis Fraser (33 de ani), care folosește ruj pentru a le picta. Un tablou poate să dureze chiar și săptămâni bune până la finalizare.

Alexis, cunoscută drept 'Lipstick Lex' a spus: 'Am creat multe portrete ale lui Marilyn Monroe. De fapt, ea a fost sămânța de la care a crescut pasiunea mea pentru pictatul cu ruj. Obișnuiam să mă pictez portrete realiste în ulei, dar în 2011 am fost provocată să creez portretul actriței folosind o tehnică non-tradițională care ar rezona cu ea. După mult gândit, ideea picturii cu ruj s-a născut! Rujul vine în orice culoare pe care ți-o poți imagina!', a spus Alexis pentru stories.swns.com.

Tablourile sunt făcute cu mii de imprimări ale buzelor artistei americane.

'Toate tablourile mele sunt fixate în rame canvas care sunt create de soțul meu și de mine', a mai susținut Alexis.

Artista este mama unei fetițe pe nume Rue, în vârstă de patru ani, și a unui băiețel (căruia nu a vrut să-i precizeze vârsta) pe nume Lonnie.

'Cât timp Rue este la școală, eu lucrez la tablouri, iar Lonnie stă cu mine zilnic în studio. Deși soțul meu lucrează în IT, el mă ajută cu arta mea, ocupându-se de partea de vânzări', a conchis tânăra.

Alexis trăiește în Sarasota, Florida, cu soțul ei Josh (în vârstă de 33 de ani) și cei doi copii.


Petre Daea, o nouă declaraţie spumoasă: aveam explozii interioare, dar în sită s-au făcut găuri şi acum nu aş mai putea reţine atât de mult!

Loading...
Comentarii