MENIU CAUTĂ
28 Aug. 2018 14:02

VIDEO | Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Cherry Seaborn

Distribuie

Invitat la emisiunea Access Hollywood din SUA, Ed Sheeran a fost întrebat de Scott Evans de planurile pentru nuntă, iar cântărețul a făcut un gest prin care a dezvăluit că este deja căsătorit. 

Artistul s-a căsătorit cu Cherry Seaborn, femeia cu care se logodise la sfârșitul anului 2017. Cel puțin asta denotă gestul făcut de Ed care, întrebat de planurile de nuntă, a arătat că poartă deja o verighetă pe deget, potrivit metro.co.uk.

Când prezentatorul emisiunii l-a felicitat, întrebându-l când a avut loc marele eveniment, Ed Sheeran vizibil emoționat a spus doar atât „Nu am făcut mai nimic public oricum'.

Cei doi s-au cunoscut de pe vremea când erau elevi la liceul Thomas Mills din Framlingham, Suffolk. Se crede relația romantică pe care au păstrat-o departe de ochii publicului a început în anul 2015.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn (foto Hepta)

Ed Sheeran a anunțat abia în luna ianuarie a acestui an că la final de 2017 s-a logodit cu Cherry: „M-am logodit chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiţi şi îndrăgostiţi, iar pisicile noastre sunt, de asemenea, încântate”. – a scris artistul pe Instagram.


Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase


 

Loading...
Comentarii