Mergi direct la conținut »
El este Adrian, bărbatul din Vaslui care de ziua lui a făcut fericiți patru copii amărâți:  i-a dus la film și le-a cumpărat haine
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

El este Adrian, bărbatul din Vaslui care de ziua lui a făcut fericiți patru copii amărâți: i-a dus la film și le-a cumpărat haine

De Mihai Niculescu, . Ultimul update Luni, 10 februarie 2020, 13:38

Un bărbat din Vaslui și-a petrecut ziua de naștere ajutând o familie nevoiașă. Adrian a renunțat la petrecerea și cadourile pe care și le-ar fi făcut iar cu acești bani a făcut fericiți patru frați amărâți din comuna Lipovăț. Bărbatul i-a dus la frizer, la film și în magazine, unde le-a cumpărat îmbrăcăminte, încălțăminte și alimente. Binefăcătorul susține că și-a făcut singur cel mai frumos cadou: mulțumirea sufletească că a făcut fericiți acești copii.

Ad placeholder

Dintre cei cinci frați din Lipovăț, Florin e cel mai mare dintre ei, are 16 ani și este elev în clasa a X-a la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, pentru că își dorește să devină fotbalist. Profesorii îl laudă pentru ambiția lui, însă băiatul nu poate face sport de performantă din cauza situației financiare precare. Cu eforturi greu de imaginat, Florin se ține de scoală. Mai are patru frați în vârstă de 15, 10, 8 ani și două luni. Mama se ocupă de casă și de copii, iar tatăl e singurul care mai muncește cu ziua pentru a le asigura strictul necesar.

Când a auzit de situația grea a acestei familii, Adrian i-a adus pe patru dintre cei cinci frați la Vaslui și le-a împlinit toate dorințele, relatează publicația Vremea Nouă.

Prima oprire a fost la frizerie, apoi la o pizzerie din oraș, unde au stat de vorbă și au mâncat ce le-a poftit inima. Relaxați, au pornit către magazinele de îmbrăcăminte și încălțăminte, unde și-au ales cadourile. Au fost apoi la o sală de jocuri și au mers la cinema pentru prima dată în viața lor. Seara, copiii au plecat acasă extrem de încântați, cu taxiul, pentru că erau încărcați cu sacoșele cu cadouri și alimente.

„A fost o zi foarte frumoasă. Îi mulțumim domnului Adrian pentru tot și îi dorim să fie sănătos și să mai facă și alți copii fericiți! La mulți ani!”, a spus Florin.

Adrian a spus că anul acesta a vrut să facă cu totul altceva de ziua lui.

„Am simțit că anul acesta, la împlinirea vârstei de 42 ani, să fac mai mult decât o petrecere cu multă băutură și mâncare. Fiecare are ce mânca și ce bea acasă. Eu mi-am dorit să fac altceva cu acei bani. Mi-am petrecut ziua de naștere cu patru frați chinuiți de lipsuri. M-am străduit să le ofer ce și-au dorit. Au fost momente minunat de sincere. Și pentru mine, dar mai ales pentru ei. Eu cred că nicio petrecere nu mi-ar fi adus atâta mulțumire sufletească. Au venit triști și au plecat acasă atât de bucuroși. Am primit cel mai sincer ” a spus bărbatul care le-a adus speranță celor cinci copii.

Sursa foto: Vremea Nouă

Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Ad placeholder
Citeşte şi:

Avarie majoră în București: 300 de blocuri fără căldură și apă caldă. Firea vorbește de un „act de sabotaj”, USR o acuză de „sabotaje închipuite”

Un soldat thailandez a ucis cel puțin 20 persoane. Bărbatul a transmis atacul live pe Facebook

Citybreak-surpriză de Ziua Îndrăgostiților. 5 idei de evadare în cuplu pentru cei care adoră călătoriile

Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
PARTENERI - GSP.RO
Declarație de dragoste în direct pentru Alexa. Anamaria Prodan a recunoscut: "Laur știe!”
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Ce dramă pentru Carmen Iohannis. Soția președintelui, momente tulburătoare. E oribil ce i s-a întâmplat
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
HOROSCOP
Horoscop 13 iulie 2020. Gemenii au capacitatea de a se concentra pe ce îi interesează
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close