Mergi direct la conținut »
FOTO și VIDEO | El este Rudolph 'Blaze' Ingram, cel mai rapid copil din lume. La 7 ani, băiatul este deja comparat cu Usain Bolt
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO și VIDEO | El este Rudolph 'Blaze' Ingram, cel mai rapid copil din lume. La 7 ani, băiatul este deja comparat cu Usain Bolt

FOTO și VIDEO | El este Rudolph ‘Blaze’ Ingram, cel mai rapid copil din lume. La 7 ani, băiatul este deja comparat cu Usain Bolt

Rudolph 'Blaze' Ingram, din Florida, SUA, a uimit o lume întreagă cu abilitățile sale extraordinare. Într-un clip postat, duminică, pe Instagram, băiatul a bătut recordul la proba de 100 de metri, la grupa sa de vârstă, cu doar 13,48 de secunde.

De asemenea copilul, în vârstă de șapte ani, câștigător de trei ani la Amateur Athletic Union, a parcurs 60 de metri în 8,69 secunde. Recordul la cea mai rapidă viteză a piciorului uman în timpul sprintului a fost înregistrat de Usain Bolt, la Berlin, în anul 2009, și a fost de 9,58 secunde.

Experții în domeniu, precum şi toate agențiile de media îl numesc acum pe copil următorul Bolt și se pare că ‘Blaze’ are toate șansele să devină cel mai bun atlet din lume, potrivit Daily Mail.

Pe lângă faptul că face atletism, Rudolph are o pasiune și pentru fitness și fotbal american. Presa engleză notează că pasiunea pentru sport nu-l ține pe copil departe de școală, el fiind un elev strălucit.

Tatăl lui Rudolph, Rudolph Ingram Senior, îi administrează băiatului un cont de Instagram. Copilul a devenit un mic star pe rețelele de socializare, adunând 313 de mii de oameni care îl urmăresc.

FOTO INSTAGRAM


CORESPONDENŢĂ „România din Antarctica” / „Deşi suntem la capătul lumii, niciodată nu suntem singuri”


Close
Închide
  Close