Mergi direct la conținut »
Elevi jigniți la școală pentru că s-au plâns de lipsa căldurii: „Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!“ - VIDEO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Elevi jigniți la școală pentru că s-au plâns de lipsa căldurii: „Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!“ – VIDEO

Elevii unei clase de la Şcoala gimnazială "Gheorge Bibescu" din Craiova fost apostrofați de administratorul unității de învățământ, după ce s-au mutat în altă sală de clasă, deoarece în cea în care învățau nu mergeau caloriferele.

Administratorul care a intrat peste elevi în timpul orei de Română, ținută în laboratorul de biologie, unde era mai cald, le-a vorbit urât elevilor, chiar de față cu profesoara lor.

Atunci când una dintre eleve i-a spus că s-au mutat deoarece era frig, administratorul s-a răstit la ea spunându-i „Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!”, scrie Gazeta de Sud.

Elevii au înregistrat-o pe cea care le-a cerut să părăsească laboratorul de biologie, acuzându-i că și-au distrus sala de clasă în care făceau în mod normal cursuri.

Din înregistrare reiese că nemulţumirea femeii este legată de faptul că elevii au vopsit băncile şi au făcut mici desene care să schimbe aspectul clasei. „Da’ nu vă e puţin ruşine, aşa? Adică v-au crescut pretenţiile, dar ca să păstrăm, nu păstrăm nimic!”.


Citește și: O jurnalistă britanică a vizitat România și a fost marcată de experiența trăită! „Trebuie să fie una dintre cele mai bune destinații din Europa”


 

Close
Închide
  Close