MENIU CAUTĂ

Este CEA MAI BUNĂ VESTE pe care a primit-o Gigi Becali în ultima vreme! Patronul Stelei A OBŢINUT ce şi-a dorit

Distribuie

Gigi Becali a primit permisiunea să muncească la Academia Gheorghe Hagi. Patronul Stelei va ocupa funcţia de consilier al echipei de fotbal Viitorul Constanţa, conform unei decizii a Penitenciarului Poarta Alba. Conducerea închisorii a acceptat cererea depusă în luna decembrie, conform ziare.com.
Însă pentu ca Gigi Becali să primească acordul să muncească pentru naşul său, echipa de fotbal a fost nevoită să angajeze şi alţi deţinuţi. Paul Peniu, preşedintele clubului Viitorul, a confirmat acest lucru.
„Este adevărat că am trimis acele documente şi am primit un răspuns pozitiv din partea Penitenciarului. Însă, cei de la Poarta Albă, conform legii, ne-au cerut ca, pe lângă domnul Becali, să angajăm şi alţi detinuţi. Toţi vor avea salarii, însă nu vi le pot face publice. Nu puteam să-l aducem doar pe domnul Becali. Dânsul va lucra la un sector de la baza noastră”, a declarat Peniu.
Potrivit legii latifundiarul din Pipera va munci opt ore pe zi penru Gică Hagi. Chiar dacă nu va fi supravegheat pe durata programului, fostul parlamentar va fi adus la locul de muncă de un însoţitor de la Penitenciar. La finalul programului, Becali va fi nevoit să se întoarcă la penitenciar.

Citește mai multe despre Gigi Becali pe Libertatea.

Comentarii