Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV. Aventură nebună încheiată prost! Pușcăriașul Romeo a sedus nevasta gardianului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

EXCLUSIV. Aventură nebună încheiată prost! Pușcăriașul Romeo a sedus nevasta gardianului

Cât de mică să fie lumea? Atât de mică încât soarta a făcut ca doi bărbați - soțul și amantul nevestei sale -, să se întâlnească la pușcărie! ”Oficialul” - gardian la închisoare -, a strâns o mică brigadă de hoți care l-a tocat în bătaie pe cel care s-a bucurat de nurii soției sale cât el era la serviciu.

De cum a pășit în celulă, Romeo F.A. a simțit nevoia să împărtășească tuturor camarazilor de suferință amănunte picante din patidele sale de amor consumate alături de o focoasă femeie pe care a agățat-o în oraș. Bărbatul de 40 de ani, din Giurgiu, nu a uitat să spună, cu superioritate, că femeia e măritată și chiar că  ”fraierul” ei ar lucra, undeva, la o pușcărie din țară.

Lăudărosul amorez nu avea de unde să știe că, printre cei care îi ascultau cu urechile pâlnie amănuntele aventurilor sale adulterine erau și câțiva deținuți care îl știau bine pe ”fraier”, adică pe soțul înșelat.

Omul era gardian chiar în acea închisoare! Încornoratul cu uniformă s-ar fi recunoscut în poveste și, drept pedeapsă, ar fi tocmit mai mulți pușcăriași să-i aplice o corecție. Bătaia face acum obiectul unei anchete interne, iar pușcăriașul a fost transferat în spitalul unității.

Close
Închide
  Close