Mergi direct la conținut »
Facebook și Instagram au picat în România și în alte zece țări, sâmbătă după-amiază. Este a doua oară, într-o săptămână
Tehnologie Libertatea > Ştiri > Tehnologie > Facebook și Instagram au picat în România și în alte zece țări, sâmbătă după-amiază. Este a doua oară, într-o săptămână

Facebook și Instagram au picat în România și în alte zece țări, sâmbătă după-amiază. Este a doua oară, într-o săptămână

Facebook și Instagram au picat în România, pe 26 august. Astăzi, în jurul orei 16.00 (ora României), utilizatorii din țara noastră care nu erau logaţi pe cele două rețele de socializare nu le-au mai putut accesa, atât pe versiunea de desktop, cât și pe cea de mobil.

Probleme au fost și în SUA, Brazilia, Guatemala, Columbia, Italia, India, Liban, Lituania, Bosnia sau Marea Britanie, potrivit evz.ro.

Unii utilizatori nu au putut da like, alții nu au putut posta sau distribui, şi nici distribuiri nu s-au putut face, iar paginile de companii nu au putut programa postările.

Din fericire pentru utilizatori, situaţia s-a remediat după aproximativ o oră, dar este a doua problemă majoră în această săptămână.

Totuși, reprezentanţii Facebook au spus că a fost vorba doar de probleme de mentenanţă.

Incidentul apare în plină campanie de răspândire de malware, pe Facebook Messenger. Centrul de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) îi avertizează pe utilizatorii aplicaţiei de mesagerie Facebook Messenger că, în ultimele zile, sunt vizați de o campanie de răspândire de malware prin intermediul unor mesaje care îi îndeamnă pe aceștia să acceseze un link (URL) către un așa zis video al unui prieten.


CITEȘTE ȘI… Marcel Toader, mesaj dur după divorț: “Primitivă, mizeră, de prost gust”


 

Close
Închide
  Close