Avocaţii lui Ciorăscu au cerut executarea silită a Administraţiei Domeniului Public Sector 2 pentru diferenţa de 400.000 de euro care mai trebuie plătită conform deciziei definitive a Curţii de Apel Bucureşti, informează news.ro.

Constantin Ciorăscu a fost găsit vinovat în dosarul lui Ionuţ Anghel, care a murit muşcat de câini, în septembrie 2013, pe un teren al firmei Tei Rezidenţial.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe Ciorăscu, în 12 mai, la trei ani de închisoare cu executare. Tot atunci, societatea Rezidenţial Tei, Constantin Ciorăscu şi ADP Sector 2 au fost obligaţi să plătească, în solidar, daune morale familiei lui Ionuţ Anghel în valoare totală de 2,4 milioane de euro, respectiv câte 600.000 de euro părinţilor lui Ionuţ şi 1,2 milioane de euro fratelui acestuia.

Ionuț Anghel a fost ucis pe 2 septembrie 2013, după ce a fost atacat de mai mulți maidanezi pe un teren privat din Capitală. Copilul în vârstă de 4 ani se juca împreună cu fratele său, cu doi ani mai mare. Acesta din urmă a reușit să scape, însă Ionuț a fost sfâșiat de animale. Cei doi copii au ajuns pe terenul privat după ce au fugit de lângă bunica lor din parcul Tei.